Horecatern 27 februari 2013

Beste Horecaternlezers,

Alstublieft! Een speciale editie van de   Horecatern waarin wij graag uw aandacht vragen voor deze unieke kans. Denkt u dat dit geschikt voor u is en hebben wij uw interesse kunnen wekken? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Hartelijke groet!

Horecatern

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

_________________________________

Vergeet u niet onze app te downloaden?

app.

_________________________________

VAN DE WEERD SELECTEERT

_________________________________

Te koop: Brasserie in regio Utrecht met grote naamsbekendheid!’

restaurant

Algemene informatie
Deze brasserie met uitgebreide banquetingfaciliteiten is gevestigd in een rijksmonumentaal pand op een mooie en historische locatie in de omgeving van Utrecht.

Dit horecabedrijf richt zich op zowel de zakelijke markt als de privé markt, hierdoor komt er een gezonde variatie aan gasten en is er een brede doelgroep waarop de brasserie zich kan concentreren. Naast de à la carte activiteiten in de brasserie worden de zalen dagelijks verhuurd aan zowel de zakelijke als de privé markt. Het object is een populaire locatie voor het vieren van bruiloftsfeesten, waarin het bedrijf zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd. Doordat de zalen gekoppeld kunnen worden is de locatie geschikt voor gezelschappen tot 350 personen.

Aansluitend op de diverse zalen beschikt men over verschillende terrassen. Hierdoor kunnen in de zomermaanden, wanneer het weer het toelaat, zo’n 200 gasten genieten op het terras.

(Bedrijfs)woning
De woning wordt momenteel gebruikt als zaalruimte. Door middel van een aantal aanpassingen kan er een nette woonruimte gecreëerd worden.

Parkeermogelijkheden
Het bedrijf beschikt over een ruim eigen parkeerterrein, eveneens kan er gebruik worden gemaakt van de openbare parkeermogelijkheden (gratis) in de directe omgeving. 

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie     € 195.000
Huurprijs registergoed € 153.516 per jaar (excl. BTW)

Meer informatie?
Interesse? Voor het ontvangen van een brochure of het maken van een afspraak voor een bezichtiging neemt u contact op met Bas Vanhijfte via 030-2345080 of horeca@vdweerd.nl.

_________________________________