Horecatern 26 Februari 2016

Beste Horecaternlezers, Alstublieft! Een nieuwe Horecatern met weer een aantal interessante horecaobjecten. Zit er iets bij van uw gading? Neem dan contact op! Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Hartelijke groet!

Horecatern

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

_________________________________

Vergeet u niet onze app te downloaden?

app. 

   ________________________________

       VAN DE WEERD INNOVEERT

   _________________________________

a

Sinds korte tijd bent u 24/7 welkom op ons virtuele kantoor:
http://goo.gl/maps/H7etP

_________________________________

    VAN DE WEERD SELECTEERT

_________________________________

Te huur: 880m2 horecabedrijfsruimte
in het centrum van Gouda

In het historische centrum van Gouda bieden wij 880 m2 horecabedrijfsruimte te huur aan, waarvan 440 m2 zich op de begane grond bevindt. De begane grond werd gebruikt als winkelruimte, maar in het hele pand zijn diverse soorten horeca toegestaan.

Het object is gelegen in het kernwinkelgebied van Gouda en biedt vele mogelijkheden voor de juiste ondernemer.

1e

Huurvoorwaarden:
Voorwaarden worden vastgelegd in een huurcontract conform het ROZ-model Winkelruimte 7:290 in overleg met de verhuurder. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd en voor, of bij, ondertekening van het huurcontract dient de huurder een bankgarantie af te geven ter grootte van een volledige kwartaalbetaling inclusief BTW.

Financiële informatie:
Huurprijs begane grond: € 95.000,– per jaar, exclusief BTW.
Huurprijs totale pand: € 125.000,– per jaar, excl. BTW

Meer informatie:
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op met Bas Vanhijfte: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Voor de originele advertentie met meerdere foto’s kijkt u op onze site

________________________________

Ter overname: Kiprestaurant “De Kakelkip” in Houten

Kiprestaurant “De Kakelkip” is gevestigd in het bekende horecapaviljoen “De Toekomst” langs de Rijksweg A27 ter hoogte van Houten. Deze locatie geniet van een uitstekende zicht- en bereikbaarheid.

Het horecapaviljoen, dat medio 2008 werd opgeleverd, bestaat uit een verzamelgebouw voor ondernemingen op het gebied van eten, drinken en spelen. Zo zijn er naast een Japans en een bbq- en grillrestaurant mogelijkheden om te bowlen, glowgolfen, lasergamen en is er een pool- en snookercentrum. Deze faciliteiten versterken elkaar en zorgen ervoor dat er veelal jonge stellen met kinderen naar deze locatie komen.

2e

Bedrijfsinformatie:
Het restaurant bevindt zich op de begane grond van het paviljoen en geeft in de huidige opstelling plaats voor 100 gasten. Middels de openslaande deuren is het ruime terras te bereiken waar met mooi weer tevens 100 gasten kunnen plaatsnemen. Het concept focust zich, zoals de naam het al zegt op kipgerechten.

Het gehuurde bestaat uit 300 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 125 m2 aan gemeenschappelijke- en bergruimten op de begane grond en in het souterrain.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 200.000,–
Huurprijs: € 79.140,– per jaar, excl. BTW

Meer informatie:
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op Bas Vanhijfte: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Voor de originele advertentie met meerdere foto’s kijkt u op onze site

_________________________________

Bentheimerstraat 34 in de Lutte

Vanwege het uitgesproken faillissement over de voormalige exploitatie van Hotel-restaurant Berg en Dal in De Lutte bieden wij het hotel te koop aan.

Het hotel ligt aan een doorgaande weg aan de rand van De Lutte en is hierdoor goed zichtbaar voor automobilisten, voetgangers en fietsers (veel fiets- en wandelroutes in de omgeving!).

4e

Bedrijfsinformatie:
Bij binnenkomst in de lange hal kan men links naar de ontbijtzaal of rechts naar de grote zaal van het gebouw. Aan het einde van de hal is een deur naar de bar, vanwaar men ook de lobby en het restaurant kan betreden. Het restaurant is erg licht door de aanwezigheid van het vele glas en de lichtkoepels in het plafond. Grenzend aan het restaurant is een toiletgroep voor heren en dames. Dit is overigens de tweede groep, want direct naast de entree bevinden zich ook heren- en damestoiletten.

Achter de bar is een halletje naar de zeer ruime keuken, voorzien van alle denkbare apparatuur, zoals een frituur, steamer, afzuiginstallatie, koelcel, vaatwasmachine etc. Boven de keuken bevinden zich enkele opslagruimtes. Aangrenzend aan de keuken is een omkleedruimte voor het personeel. Een groot deel van de begane grond is onderkelderd.

Op de eerste verdieping van het hotel is een woning en een aparte ruimte waar momenteel enkele spafaciliteiten zijn ondergebracht. De woning heeft geen aparte opgang/toegang.

De hotelkamers zijn verspreid over twee aparte gebouwen direct achter het hoofdgebouw. Alle kamers hebben een eigen badkamer met bad en/of douche. Een deel van de kamers heeft een wijds uitzicht over de omringende natuur en weilanden. Tevens beschikt het object over een eigen tennisbaan, diverse terrassen en een buitenbar in een later bijgebouwd chalet.

Het object is per direct beschikbaar!

Financiële informatie:
Vraagprijs onroerende zaken: € 580.000,–
Vraagprijs bedrijfsinventaris: € 47.500,–

Meer informatie?
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op met Stijn Timmermans: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Voor de originele advertentie met meerdere foto’s kijkt u op onze site

______________________________

Unieke kans in centrum Utrecht, A1 locatie!

 In één van de drukst bezochte winkelstraten van het centrum van Utrecht mogen wij dit leuke horeca- en winkelbedrijf te koop aanbieden. Het bedrijf Los Nomadas/Doenya aan de Steenweg 4 is gevestigd in een karakteristiek/monumentaal pand, opgesplitst in vier verdiepingen.

5e

Bedrijfsinformatie:
De begane grond doet op dit moment dienst als lunchroom en winkelruimte, de eerste verdieping is in gebruik als winkelruimte en is voorzien van een keukenblok. De tweede verdieping is op dit moment in gebruik als opslagruimte.

In de kelder staan een grote koelcel en is een extra opslagruimte. De verschillende verdiepingen zijn allemaal ongeveer 36 vierkante meter groot. Het is toegestaan om aan gasten alcohol te serveren.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 100.000,–
Huurprijs onroerende zaak: € 36.000,– per jaar exclusief BTW

Meer informatie:
IBG Van de Weerd Horecamakelaardij
Voor het verkoopmemorandum of een bezichtiging neemt u contact op met Stijn Timmermans: 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Voor de originele advertentie met meerdere foto’s kijkt u op onze site

_______________________________

     NIEUWS

_________________________________

Inschrijving Terras Top 100 geopend

6e

De inschrijvingen voor de Misset Horeca Terras Top 100 zijn weer geopend. Dit jaar wordt deelnemers voor het eerst om een bijdrage gevraagd, maar daar staat veel tegenover. Misset Horeca’s hoofdredacteur Martine Zuil legt uit.

De uitslag van de laatste editie van de Terras Top 100 was niets minder dan een daverende verrassing. De Boterlap uit Harderwijk keerde na drie jaar Eregalerij terug in het deelnemersveld en eindigde direct weer op nummer 1. Het geeft maar aan hoe verrassend de uitslag van ’s lands grootste terrascompetitie. Immers; een topnotering in het ene jaar is geen enkele garantie voor het jaar erop. Ieder jaar beginnen alle terrassen weer op nul. Elk terras wordt opnieuw beoordeeld en gewogen volgens de maatstaven van Misset Horeca en AQ Services, dat de mystery visits verzorgt.

Bijdrage
Voor het eerst dit jaar wordt aan deelnemers een bijdrage gevraagd voor deelname aan de Misset Horeca Terras Top 100. Inschrijven kost €99. Hoofdredacteur Martine Zuil: ”Voorheen was deelname gratis, dat had echter ook nadelen. Niet alle bedrijven konden beoordeeld worden door een mystery guest en de beoordeling geschiedde op basis van slechts één visit per jaar. Door een bijdrage in de kosten te vragen, kunnen we nu alle terrasbedrijven laten bezoeken door een mystery guest. Iedereen die meedoet, krijgt dus ook een rapportage terug én we voegen een tweede mystery visit toe in het hoogseizoen, als de Terras Top 100 van dat jaar bekendgemaakt is. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de eigen prestaties af te spiegelen tegen de onderzoeksresultaten van de Misset Horeca Terras Top 100 van de afgelopen vijf jaar, met rapportage. Hierdoor krijgen deelnemende bedrijven dus ook, veel meer dan voorheen, de kans zich te verbeteren.’

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor de Terras Top 100 moet een bedrijf wel aan een aantal basisvoorwaarden voldoen. Zo moet het terras over minimaal dertig zitplaatsen beschikken, ruime openingstijden kennen en de gast moet er terecht kunnen voor alleen een consumptie of een (klein) hapje.

(Bron: Missethoreca)

_________________________________