Horecatern 12 september 2011

Beste Horecaternlezers, 

Hieronder leest u onze gloednieuwe Horecatern boordevol tips en wetenswaardigheden waarmee we u op de hoogte houden van interessante ontwikkelingen in de branche. En, waarin u het laatste nieuws over Van de Weerd Horecamakelaardij leest!

Hartelijke groet!

bas_vanhijfte

Bas Vanhijfte
algemeen directeur

                                                                      

VAN DE WEERD SELECTEERT

                                                                      

Te koop: Gezellig strandhotel in Schoorl

dia-01004 

Dit gezellige hotel met restaurant ligt op slechts 100 meter van de zee. Het is gelegen in een prachtig natuurgebied, omringd door duinen, dijken en weilanden.

Het hotelgedeelte bestaat uit 2 eenpersoonskamers, 17 tweepersoonskamers en 7 suites met ruimte voor 2-4 personen. Alle kamers zijn voorzien van tv en internet en beschikken over een ruime badkamer met douche of bad. Ook is er een sauna-/stoomcabine-/zonnebankruimte beschikbaar.

Daarnaast zijn er een restaurant (met serre) met 60 zitplaatsen, een terras met ruimte voor 20 gasten, een keuken met vriescel en een apart kantoor beschikbaar.

Uitbreiding van hotelkamers en/of appartementen is mogelijk. Een bouwvergunning is nog van kracht.

Financiële informatie:

Vraagprijs bedrijfsexploitatie       €      295.000,–
Huurprijs onroerend goed             €      140.000,– per jaar excl. BTW

Voor meer informatie neemt u contact op met Fleur van den Berg via telefoonnummer 030-2345080.

                                                                       

Te Koop: Mooiste brasserie van Amsterdam

 imagesCA0PWJ7B 

In deze mooiste brasserie van Amsterdam kun je de hele dag terecht voor ontbijt, lunch, borrel of een uitgebreid diner. Twee jaar geleden is de zaak prachtig verbouwd en ingericht. Er is toen duidelijk niet op een euro gekeken. Dit heeft geresulteerd in één van ’s lands stijlvolste horecabedrijven. Gasten komen er om vrienden te ontmoeten, voor een ongedwongen borrel of een zakelijke afspraak.

200 zitplaatsen
Het bedrijf met ruim 200 zitplaatsen bestaat uit een restaurant met een grote bar, een stijlvolle vergaderruimte, grote – volledig ingerichte – keuken met separate mise-en-place-keuken, ruime kelder, een aparte kinderkamer en een terras met ruimte voor veertig gasten.

Financiële informatie:

Bedrijfsexploitatie           € 625.000,–

Voor meer informatie neemt u contact op met Bas Vanhijfte via telefoonnummer 030-2345080.

                                                                      

NIEUWS

                                                                      

Domino’s brengt pizza naar de maan

AMSTERDAM – De Japanse tak van de pizzaketen Domino’s maakt plannen om een pizzeria op de maan te bouwen.

Dat meldt de Britse krant The Telegraph donderdag op zijn website. Bouwbedrijf Maeda Corp zou al bezig zijn met het ontwerpen van het restaurant, dat een bolvormig uiterlijk moet krijgen.

Het project zal omgerekend zo’n 15,1 miljard euro gaan kosten. Een aanzienlijk deel daarvan gaat zitten in het transport van de bouwmaterialen en de keukenmaterialen.

Het is nog niet duidelijk wanneer het restaurant de deuren zal openen, maar Domino’s heeft er vertrouwen in “dat er ooit mensen op de maan zullen leven”.

Pizzaketens voeren al een tijdje een opvallende concurrentiestrijd. Eerder leverde Pizza Hut bij wijze van stunt een pizza aan de astronauten in het ISS. Domino’s kwam in het nieuws door ruim 23.000 euro neer te tellen als uurloon voor een nieuwe medewerker.

Bron: NUZakelijk