Verkoopproces

Hoe ziet het verkoopproces eruit?

Per regio hebben we een horecamakelaar, die de markt kent, en die weet waar ondernemers en organisaties naar op zoek zijn. Hij is daarmee het ideale vertrekpunt om een horecaonderneming, met zowel de goodwill als onroerende zaken, te verkopen of verhuren. Deze makelaar is het aanspreekpunt tijdens het hele traject.

Nu is ieder object uniek, en daarmee ook ieder traject. Toch kunnen we in grote lijn het verkoopproces als volgt samenvatten:

  1. Eerste contact met ons kantoor
    a. Dit verloopt vrijblijvend en indien gewenst onder geheimhouding.
  2. Kennismakingsgesprek met de makelaar (die is gespecialiseerd in de betreffende regio
    a. Dit vindt op locatie plaats, zodat wij kennis kunnen maken met de ondernemer(s) en het bedrijf zelf.
  3. Presentatie van het waarde-adviesrapport in een tweede gesprek
  4. Bepalen van verkoop-/verhuurstrategie
  5. Fotoshoot en verzamelen informatie
  6. Samenstellen brochure
  7. Benaderen van relaties (indien wenselijk discreet (zonder naam en toenaam))
  8. Online plaatsing van advertenties via diverse kanalen (indien wenselijk discreet)
  9. Verzorgen van bezichtigingen
  10. Voeren van onderhandelingen
  11. Opstellen en opmaken van de benodigde overeenkomsten
  12. Begeleiden bij financiële afhandeling
  13. Verzorgen van de (financiële) overdracht

Contact

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via horeca@vdweerd.nl of 030 234 50 80