Horeca 2020 komt alsnog goed: stralend de zomer in!

Horeca 2020 komt alsnog goed: stralend de zomer in!

De zomers worden langer, temperaturen lopen op en huidige generaties geven gemiddeld meer uit in de horeca dan vorige generaties. Horeca-omzetten blijven groeien. En ook de zomer van 2020 ziet er zonnig uit.

Wat is er dan mooier voor een ondernemer dan een terras aan het water of mooie zaak met volop plek buiten in een toeristische trekpleister?

Precies!

En de winterperiode is bij uitstek het moment om stappen te zetten in aanloop naar dat succes. Daarom hebben we een selectie uit ons horeca-aanbod gemaakt met horecazaken in echte toeristentrekpleisters en zonnige terrastoppers.

Tip: reageer snel, bij meerdere van onderstaande objecten is er al de nodige interesse getoond.

Hierbij een selectie uit een aantal ”seizoentoppers” die we momenteel aanbieden: 

Steiger 28 - Aalsmeer

1. Steiger 28 – Aalsmeer

De naam van dit restaurant verraadt de ligging al: gelegen aan het water. In het Noord-Hollandse Aalsmeer, naast Amsterdam, aan de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Als het zonnetje schijnt, zit je hier gebakken. Zicht over het water, lekkere plekjes op het mooie terras. En ook binnen is het hier heerlijk vertoeven!

Aantal zitplaatsen op het terras: 46

Horeca te koop Muiden

2. Brasserie aan het water in Muiden 

Kasteel het Muiderslot, Pampus om de hoek en ook de vestigingsstad zelf is voor velen een bezoekje waard. Zowel als dagje uit per auto, maar ook zeker met de boot is dit een favoriet stadje voor velen. Gaat dat zien – en boek direct een tafeltje hier.

Aantal zitplaatsen op het terras: 40

Discrete verkoop horeca

3. Parel in het noorden van Nederland

Over (seizoen)toppers gesproken: dit object is daar zeker een van. Het hele jaar bruist het er, maar vooral in de zomer wordt hier extra veel omzet gedraaid door de toeristen.

Het is een bedrijf dat alles in zich heeft, zowel als object, als locatie, en dat perfect gelegen in specifiek deze omgeving. Groot verkoopoppervlakte, terras aan het water, vergadermogelijkheden. Succes verzekerd.

Aantal zitplaatsen op het terras: 280

Kom meer te weten over dit (in discrete verkoop aangeboden) object: neem contact op met Ingmar Bokma via: ibokma@vdweerd.nl of 06 21 83 86 37

Ibiza Tilburg

4. Ibiza – Tilburg

Voor het zonnige Ibiza hoef je niet op het vliegtuig te stappen, maar ga je gewoon op je fiets of in je auto naar het Brabantse Tilburg. Hier vind je restaurant Ibiza, waarbij zowel het interieur binnen als het terras een en al sfeer ademt. Met witte parasols en andere matching accessoires en een goedverzorgde cocktail.

Aantal zitplaatsen op het terras: 60

't Kofschip Grou te koop

5. ’t Kofschip – Grou
Dit Friese watersportparadijs is een trekpleister voor watersportliefhebbers. Gelegen aan het ‘Pikmar’ aansluitend op diverse vaarwateren is het een komen en gaan van volksstammen toeristen, recreanten en dagjesmensen.

Restaurant ’t Kofschip ligt in het centrum van dit plaatsje en op steenworpafstand van de haven. Met het terras aan de voorkant en zijkant van het pand, genieten de gasten van een leuk uitzicht en gezellige sfeer.

Aantal zitplaatsen op het terras: 100

Cha! Laren

6. Cha! – Laren

Van origine een boerendorp, nu een echt bruisend plaatsje. Dit kan je vanaf een zonnig terras het beste aanschouwen. Met een drankje erbij, bij Cha! Tiptop in orde op het terras, net als binnen. Startklaar voor een volgende gedreven ondernemer!

Aantal zitplaatsen op het terras: 80

De Paping Ommen

7. Paping – Ommen

Golfliefhebbers reizen maar wat graag af naar het Overijsselse Ommen om een balletje te slaan op de landelijk bekende Hooge Graven. Ook vind je er volop wandel- en fietsliefhebbers die genieten van wat deze omgeving te bieden heeft.

Bij sport en ontspanning hoort natuurlijk een of meerdere overnachtingen in Hotel & Wellness De Paping. Met 37 hotelkamers, beauty- en wellness-faciliteiten, een Grand café en restaurant mét ruim terras.

Aantal zitplaatsen op het terras: 30