Utrecht - Oudegracht 273

huurprijs € 50.000,- per jaar

Heet van de naald: restaurant aan de Oudegracht is nú beschikbaar voor een slimme ondernemer.

Een horecajuweeltje, in Utrecht aan de Oudegracht. Met circa 80 zitplaatsen op de begane grond. En een werfkelder onder het pand die als zaal- en opslagruimte dienstdoet (voor nog eens max. 70 gasten!).

Bij dit restaurant kan jong en oud terecht voor de overheerlijke Thaise keuken. Het is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip. Mede dankzij de culinaire hoogstandjes, maar minstens ook vanwege de sublieme ligging.

De Oudegracht loopt van noord naar zuid door het centrum van Utrecht en vele van Utrechts prachtige horecagelegenheden zijn hier dan ook gevestigd. Het hele jaar door is het er een drukte van belang. En in de zomermaanden weet je al helemaal niet wat je ziet. Overvolle terrassen! Topsfeer. Utrecht op zijn mooist.

Op de begane grond vind je naast de hoge plafonds, de half open keuken. Ook bevindt zich op de begane grond een toiletgroep en een trap die toegang verschaft tot de ondergelegen werfkelder. De werfkelder is in gebruik als zaalruimte en opslagruimte. In de zaalruimte, die ook toegang heeft tot de gracht, is een bar en eigen (gescheiden) toiletgroepen. Dit maakt deze parel, waar overigens een cafébestemming op rust, zeer geschikt voor feesten en partijen.

De locatie, de plek zelf en de indeling bieden alle ruimte voor verschillende mogelijkheden en concepten.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 120.000,–
Vraaghuurprijs (per jaar): € 50.000,– excl. BTW

Meer informatie?
Voor meer informatie neemt u contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030-23 45 080, of per mail: ibokma@vdweerd.nl

Kaart