Aan de Burgemeester Reigerstraat Utrecht!

Utrecht - Burgemeester Reigerstraat 29

huurprijs € 32.538,- per jaar

Verhuurd

In de bruisende Burgemeester Reigerstraat, om de hoek van dé Maliebaan, tussen het Wilhelminapark en de Stadsschouwburg, hebben we een mooie locatie voor uw concept. Sushi, koffie, lunch, burgers, tapas, eetcafé of restaurant? Aanloop gegarandeerd!

De huidige ondernemer heeft jarenlang succes geboekt met het restaurant dat hij op deze locatie exploiteert. Wat ook terug is te zien in de goed onderhouden en smaakvolle uitstraling van het restaurant.

Het pand met alle benodigde (horeca)voorzieningen/installaties is bijdetijds. Investeringen zijn er medio 2016 nog volop gedaan.

Aangezien de inventarisstukken in eigendom zijn en er geen sprake is van personele of brouwerijverplichtingen, is een eventuele switch van concept zeer eenvoudig.

Uiteraard behoort het voortzetten van het (financieel gezonde) restaurant ook tot de mogelijkheden.
Details

Op de begane grond bevindt zich de restaurantruimte met een capaciteit van 30 zitplaatsen. Ook vindt u hier de professionele keuken voorzien van alle gemakken, met een fijne lichtinval.

De eerste verdieping doet momenteel dienst als zaal-/vergaderruimte en zo nu en dan wordt hier met een select gezelschap (privé) gedineerd. De tweede verdieping is kantoor en opslagruimte.

Als uitsmijter is er nog de mogelijkheid een terras met circa 16 stoelen voor de gevel aan de levendige straat uit te stallen.

Voor virtuele tour: zie website van de makelaar.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 97.500,–
Huurprijs (horeca)bedrijfsobject (ca.): € 32.500,– per jaar

Meer informatie?
Bel Ingmar Bokma: 030 – 23 45 080. Of mail: horeca@vdweerd.nl

Bekijk dit object in 3D
Kaart