Alles kan bij BOKA

Arnhem - Oude Kraan 20

huurprijs € 24.000,- per jaar

Op loopafstand van Arnhem Centraal Station ligt – what’s in a name – BOKA. BOKA staat voor ‘Bij Ons Kan Alles’. Of het staat voor ‘Broedplaats Oude Kraan Arnhem’? Of allebei? De ruimte biedt hoe dan ook alle ruimte voor gezelschappen tot 200 gasten, fungeert als thuishaven voor vele evenementen én is een inspiratiebron voor kunstenaars.

Het object is centraal gelegen in Arnhem, met het station en het stadscentrum in de nabijheid. BOKA’s kunstzinnige karakter past perfect bij die locatie. Arnhem (159.000 inwoners, de dertiende gemeente van Nederland) profileert zichzelf bovendien als culture hoofdstad van het oosten.

Uitgerekend hier
Om het plaatje compleet te maken, vind je BOKA op loopafstand van hogeschool voor de kunsten, ArtEZ. Het is dan ook een bekend concept onder studenten. Zij genieten er van de verscheidene exposities, lezingen, muzikale activiteiten en tentoonstellingen die BOKA organiseert.

Het geheel bestaat uit een kelder, begane grond, een eerste en tweede verdieping. De begane grond bevat een ruim verkoopgedeelte van circa 140 m2. Deze ruimte leent zich perfect voor grotere groepen/evenementen.

En op de eerste verdieping is er die expositieruimte, van 151 m2. In deze ruimte rouleren maandelijks verschillende exposities, doorgaans in combinatie met een openingsfeest en gastronomische hoogtepunten.

Dankzij de vide oogt het object open en zijn de begane grond en eerste verdieping op een natuurlijke wijze met elkaar verbonden.

In 2017 is het geheel gerenoveerd!
Doordat de huidige bestemming is aangeduid als maatschappelijke aangewezen grond, dient de nieuwe ondernemer in zijn exploitatie rekening te houden met het kunstzinnige/culturele karakter van het object. Maar we voorzien dat dat eerder een plezier dan een last is.

Financieel
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 95.000,–
Huurprijs: € 24.000,–
Actuele onderhuurinkomsten: € 19.200,–

Interesse?
Voor meer informatie neem contact op met Cas Meuleman op telefoonnummer 030 – 23 45 080, of per mail: cmeuleman@vdweerd.nl

Kaart