Altijd al met een hotel willen neerstrijken in Drenthe?

vraagprijs € 995.000,- k.k. • huurprijs € 90.000,- per jaar

Dan is dit het moment! In het hart van de provincie Drenthe, in een pittoresk dorp, ligt dit zeer nette familiehotel.

Het hotel ligt prachtig gelegen ten opzichte van vele bezienswaardigheden. Daarnaast weten vele fietsers en wandelaars dit hotel-restaurant te vinden.

Gespreid bed
De ca. 20 comfortabele, lichte hotelkamers zijn allen voorzien van een zitje, TV, WiFi en een badkamer met toilet en een bad/douche. De hotelkamers bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. Er is een wellness aanwezig.

De riant opgezette bar/restaurant (met een capaciteit van 70 zitplaatsen) is dagelijks geopend. Daarnaast is er een ontbijtzaal voor ca. 50 (hotelgasten). Bij mooi weer zijn de gasten van harte welkom op het voorgelegen, zonnige, terras. Dit eventueel uit te breiden terras bevindt zich op eigen grond en biedt nu plaats aan 40 gasten.

Plaats voor iedereen
De zaal biedt plaats aan ruim 200 zittende gasten, zonder de capaciteit van de andere verkoopruimtes mee te tellen, en is qua bar zelfvoorzienend ingericht. Indien wenselijk vallen er meerdere kleinere zalen te creëren.

Het hotelobject beschikt over een ruime bedrijfswoning (ca. 130 m2) waar u of uw personeel intrek in kan nemen.

Vanwege privéomstandigheden wensen de huidige eigenaren afstand te doen van zowel de onroerende als de roerende zaken. Het bedrijf laat door de jaren heen goede resultaten zien, wordt vrijwel zonder verplichtingen overgedragen en het onroerend goed is qua onderhoud goed bij. Uitbreiding aan hotelkamers is indien wenselijk mogelijk en op eigen grond bevindt zich tot besluit nog een ruim parkeerterrein.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende zaken: € 995.000,– k.k.
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 250.000,–
Vraagprijs totaal: € 1.245.000,– k.k.

Voor de juiste kandidaat bestaat er de mogelijkheid om de onroerende zaken te huren waarbij de bedrijfsexploitatie (/roerende zaken) dient te worden overgenomen. Indicatie huurprijs voor de onroerende zaken betreft € 90.000,– per jaar (excl. BTW).

Interesse?
Kom maar op. Voor meer informatie neem contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 234 50 80, of mail: ibokma@vdweerd.nl