Altijd al met een hotel willen neerstrijken in Drenthe?

vraagprijs € 995.000,- k.k. • huurprijs € 90.000,- per jaar

Dan is dit het moment! In het hart van de provincie Drenthe, in een pittoresk dorp, ligt dit zeer nette familiehotel.
 
Het hotel vormt een fijne uitvalbasis voor het maken van uitstapjes in de regio. Diverse bezienswaardigheden en prachtige natuurgebieden zijn op steenworp afstand te vinden. Daarnaast lopen er diverse fiets- en wandelpaden langs het hotel waardoor de (hotel)gast alle kanten op kan. Het hotel beschikt over een overdekte fietsenstalling en heeft (elektrische) fietsen te huur.

Gespreid bed

De circa 20 comfortabele, lichte hotelkamers zijn allen voorzien van een zitje met twee stoelen, een salontafel, televisie, wekkerradio, draadloos internet en een badkamer met haardroger, toilet en een bad of douche. De hotelkamers bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. De wellness is te vinden in het souterrain.
 
De riant opgezette bar/lounge (met een capaciteit van 70 zitplaatsen) is dagelijks (vanaf 9.00 uur) geopend voor koffie/thee, gebak, lunch en aansluitend borrel. Het ontbijt en diner wordt dagelijks geserveerd in de naastgelegen speciaal daarvoor ingerichte restaurantzaal waar 50 gasten kunnen plaatsnemen. En bij mooi weer zijn de gasten van harte welkom op het voorgelegen, zonnige, terras. Dit eventueel uit te breiden terras bevindt zich op eigen grond en biedt nu plaats aan 40 gasten.

Plaats voor iedereen
 
De grote zaal biedt plaats aan ruim 200 zittende gasten, zonder de capaciteit van de andere verkoopruimtes mee te tellen, en is qua bar zelfvoorzienend ingericht. Indien wenselijk vallen er meerdere kleinere zalen te creëren.
 
Het hotelobject beschikt over een ruime bedrijfswoning (ca. 130 m2) waar u of uw personeel intrek in kan nemen.

Vanwege privéomstandigheden wensen de huidige eigenaren afstand te doen van zowel de onroerende als de roerende zaken. Het bedrijf laat door de jaren heen goede resultaten zien, wordt vrijwel zonder verplichtingen overgedragen en het onroerend goed is qua onderhoud goed bij. Uitbreiding aan hotelkamers is indien wenselijk mogelijk en op eigen grond bevindt zich tot besluit nog een ruim parkeerterrein.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende zaken: € 995.000,– k.k.
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 250.000,–
Vraagprijs totaal: € 1.245.000,– k.k.

Voor de juiste kandidaat bestaat er de mogelijkheid om de onroerende zaken te huren waarbij de bedrijfsexploitatie (/roerende zaken) dient te worden overgenomen. Indicatie huurprijs voor de onroerende zaken betreft € 90.000,– per jaar (excl. BTW).

Interesse?
Kom maar op. Voor meer informatie neem contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 234 50 80, of mail: horeca@vdweerd.nl!