Authentiek Vianen

Vianen - Voorstraat 42

vraagprijs € 375.000,- k.k.

In het historische centrum van Vianen, aan de Voorstraat, bevindt zich dit object. Het pand bestaat uit een horecabedrijfsruimte op de begane grond en een appartement op de eerste verdieping.

Vianen is een stad in de gemeente Vijfheerenlanden, provincie Utrecht, en heeft een inwonertal van ca. 16.000. De stad staat voornamelijk bekend om haar historie, welke nog steeds duidelijk is verankerd in het stadsbeeld: de grachten, kerken en het onmiskenbare stadhuis dragen allen bij aan dit beeld. Het object ligt in het centrum van Vianen, aan de Voorstraat. Deze straat vormt het kloppend hart van Vianen en is rijk aan horeca-/winkelgelegenheden. Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Het object wordt vrij van huur en gebruik opgeleverd. Het restaurant, gelegen op de begane grond, bestaat uit een verkoopruimte van ca. 63 vierkante meter en een productie-/keukenruimte van 49 vierkante meter. Daarnaast kan er een terras worden uitgestald aan de voorzijde van het pand, met plek voor ca. tien gasten. Op de eerste verdieping bevindt zich een appartement van circa 63 vierkante meter. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een bijgebouw, welke in gebruik genomen kan worden als opslagruimte.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende zaak: € 375.000,– k.k.

Interesse?
We komen graag met u in contact. Voor meer informatie neem contact op met Jorran Erftemeijer op telefoonnummer 06 – 12 77 13 53, of per mail: jerftemeijer@vdweerd.nl