Bar-Beton in centrum Utrecht te koop!

Utrecht - Korte Jansstraat 13

huurprijs exclusief btw € 58.000,- per jaar

Verhuurd onder voorbehoud

Waarom staat deze prachtige zaak te koop, zult u zich misschien afvragen. Zo’n vijf jaar geleden werd de naam Bar Beton bekend in Utrecht met deze eerste vestiging aan de Korte Jansstraat. Kort daarop volgde vestiging 2, Bar Beton De Bank. Later volgden vestiging 3, 4 en zelfs nummer 5 opende. De huidige eigenaren, Jeroen en Eric, hebben het concept doen groeien en ook de zaken doen groeien. Zaak nummer 3 en 4 richten zich namelijk niet alleen op het verkopen van eten en drinken, maar bieden ook diverse vergader- en evenementmogelijkheden aan.

Op dit laatste willen de eigenaren zich gaan focussen en bieden met de verkoop van deze zaak ondernemers de kans een geweldige centrumlocatie te exploiteren. Bar Beton Centrum in het centrum van Utrecht heeft de Korte Jansstraat groot gemaakt de afgelopen jaren. De lichte zaak is open en is mede door het karakteristieke pand een ware trekpleister geworden voor menig koffieliefhebber. Maar Bar Beton biedt veel meer dan alleen koffie. Mensen uit de hele omgeving strijken hier neer voor een heerlijke lunch, borrel en er is zelfs de mogelijkheid om privé te vergaderen. Het langgerekte terras aan de voorzijde maakt het geheel af. Binnen is plek voor zo’n 65 gasten, maar dit is makkelijk uit te breiden naar ongeveer 80. De toiletten bevinden zich in het souterrain.

Kom zelf kijken en laat u overtuigen!

Financiële informatie
Huurprijs onroerende zaak € 58.000,– per jaar exclusief BTW
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 275.000,–

Meer informatie ontvangen of een bezichtiging plannen? Neem dan contact met Stijn Timmermans via 030-2345080 of horeca@vdweerd.nl.

Kaart