Bar-Restaurant op A1 in Utrecht beschikbaar!

Utrecht - Vinkenburgstraat 20

huurprijs € 55.711,- per jaar

Verhuurd

De absolute top in ongedwongen uitgaan op een hele fijne locatie in aan de Vinkenburgstraat in Utrecht. Of je er nu afspreekt voor lunch, diner, voor aperitief of uitgebreide borrel, het is er altijd tot in de kleine uurtjes genieten. Op een locatie die het beste van twee uitgaanswerelden combineert: de Oudegracht en de Neude. In een straat die zelf ook nog bezoekers aantrekt dankzij de Walk of Fame, vol gouden handdrukken van bekende acteurs.

De Vinkenburgstraat kent verder vele vernieuwende horecaconcepten, zoals de Frietwinkel, Yoghurt Barn en Hutspot. Waardoor de grote groep gasten die de weg naar dit horecabedrijf weten te vinden, alsmaar blijft groeien. Desondanks heeft de huidige eigenaar vanwege een erg mooie uitdaging elders besloten de exploitatie te willen verkopen.

Het door de horecaondernemer gehuurde object bestaat uit vier bouwlagen. De begane grond telt 75 m² en herbergt ca. 40 zitplaatsen. Op de eerste verdieping bevindt zich de keuken, een bar en zijn 70 zitplaatsen gesitueerd (90 m²). Verder is er een ruime kelder (39 m²) met gescheiden toiletgroepen en is er ruimte voor opslag. Het (onlangs vernieuwde) terras dat nagenoeg aan de Neude grenst telt nog eens 40 a 50 zitplaatsen.

Op de tweede verdieping bevindt zich een ruim driekamerappartement voorzien van een eigen opgang. Het appartement is momenteel (onder)verhuurd aan twee huurders.

Het bedrijf is nagenoeg de gehele dag geopend. De keuken is internationaal georiënteerd en werkt met verse, lokale producten.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 325.000,–
Huur gehele object (incl. woning): € 69.895,– excl. BTW, per jaar (ca.)
Huurinkomsten uit woning: € 14.184,– per jaar (ca.)
‘Netto huur’: € 55.711,– per jaar (ca.)

Meer informatie?
Voor meer informatie over dit object neem contact op met Ingmar Bokma via 030 – 234 50 80 of horeca@vdweerd.nl

Kaart