Beet!

Utrecht - Vismarkt 14

Huurprijs € 22.800,- per jaar • Bedrijfsexplotatie € 89.500,-

Beet! Vis ’n Friet bracht vis terug naar de plek van de voormalige visafslag van Utrecht: de Vismarkt. Een welkome comeback. Helemaal omdat de vers gesneden frieten en de lekkerste kibbeling zo knapperig en übervers zijn. Heerlijk als take-away, op het terras of onderweg tijdens het winkelen.

De Vismarkt is sinds jaar en dag een fijne plek om even op adem te komen, je te oriënteren waar je bent, en vaak ideaal als net een wat kortere route naar je bestemming. Het kent dan ook een van de grootste passantenstromen van de stad kent en staat garant voor veel omzet.

Catch of the year
De winkel is compact, overzichtelijk en goed doordacht. De gehele counter en bakwand zijn op maat gemaakt door een gespecialiseerd keukenbedrijf. Geen vierkante centimeter is onbenut. Binnen zijn zit- en staanplaatsen voor gasten, en buiten is er een gewild verwarmd terras.

De hele zaak, binnen- en buitenkant, is afgelopen jaar volledig opnieuw geschilderd en spartelvers bijgewerkt!

Vis ’n Friet beschikt bovendien over een kelder, met eigen toegangsdeur onder de brug aan de gracht. Deze kelder is ongeveer twee keer zo groot als de zaak op de begane grond, is voorzien van diverse aparatuur en loopt helemaal onder de weg door. Er is een toilet, een vaatwasser, wasmachine, vriezer, koelkast en spoelbak en droger, en meer dan voldoende opslagruimte.

Nog een reden om niet achter het net te willen vissen bij deze overnamekans? Wat te denken van een bovengelegen bedrijfswoning (die onderverhuurd mag worden). Een echt petit 3,5-kamer-appartement met veel originele details, genoeg opslagplek(jes), compleet met een eigen keuken en badkamer. En die badkamer…vanuit het grote hoekbad op de bovenste verdieping van het pand kijk je door het immense dakraam zo naar de Dom, pal achter Vis ’n Friet!

Soort verkoop/verhuur: verkoop bedrijfsexploitatie + verhuur onroerend goed
Soort horeca: Afhaal- en bezorgzaak
Plaats: Utrecht
Regio/ligging: Centrum
Bedrijfswoning: Ja

Financiële gegevens
Prijs bedrijfsexploitatie: € 89.500,–
Huurprijs per jaar: € 22.800,– excl. BTW (circa)
Waarborgsom/bankgarantie: € 7.000,–

Meer informatie & contact
Voor meer informatie, vragen of bezichtigingen neem contact op met de makelaar van dit object Stijn Timmermans

Makelaar van dit object
Stijn Timmermans
Telefoonnummer06 41 11 16 83
Kaart