Beproefd succes

Utrecht - Kanaalweg 30

Huurprijs € 3.950,- per maand

Beproefd succes

De invloed van het Corona-virus op de horeca in Nederland is onbetwist; het is een lakmoesproef van doorzettingsvermogen gebleken, met één bescheiden winnaar: afhaal- en bezorgconcepten. In voor- en tegenspoed zijn het veilige havens om de motor draaiende te houden. En een van die havens hebben we nu te huur. In Utrecht, aan de Kanaalweg.

Hier vind je een zeer uitgebreide en moderne keuken-/productieruimte. Voorzien van professionele keukenapparatuur (zowel klein als groot materiaal), een kantoorruimte (inclusief een werkstation, bureau, stoelen en een whiteboard), uitgebreide (inrij) koelcel en vriescel.

Perfect voor een startup, scale-up of ghost kitchen.

Indien gewenst kunnen, om de ruimte uit te breiden, bovendien twee aanvullende leslokalen plus vergaderruimte worden gehuurd. De ruimte heeft in dat geval een oppervlakte van circa 450 vierkante meter.

Het object ligt op nog geen drie kilometer afstand van het centrum van Utrecht, bestrijkt dus een enorm verzorgingsgebied én is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

De huurprijs is inclusief regulier onderhoud. De servicekosten zijn gebaseerd op regulier gebruik en bestaan uit de kosten voor GWL, gemeentelijke belastingen, internet en het afval/de vetput (volgens het ledigingsschema).

Financiële informatie
Huurprijs: € 3.950,–, excl. BTW, per maand
Servicekosten: € 1.200,–, excl. BTW, per maand
Huurtermijn: 12 maanden (met de mogelijkheid tot verlenging)
Borgstelling: € 7.900,–

Ideale locatie om te groeien

Om een concept te beproeven, uit te bouwen en weer een volgende stap te zetten, ligt deze instapklare toplocatie klaar in een van de levendigste wijken van Utrecht. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar van dit object Hubert Roos

Makelaar van dit object
Hubert Roos
E-mailadreshroos@vdweerd.nl
Telefoonnummer06 12 84 14 75
Kaart