Bonjour, Hola, Hello, Hooi

Utrecht - Burgemeester Reigerstraat 25

huurprijs € 27.000,- per jaar

Verhuurd

Hooi is meer dan een dagzaak.

Hooi is je favoriete buurvrouw met heerlijke taarten, waar je elke dag welkom bent. Waar je elke dag terechtkunt voor ontbijt of lunch. Opgediend met verhalen achter alle ingrediënten waardoor je steeds maar terug blijft komen.

Ook na overname straks, want, hallo, die sfeer, dat hart, die ligging.

Om met dat laatste te beginnen: de ligging van het object is subliem. Utrecht Oost aan de Burgermeester Reigerstraat. De straat die de Maliebaan kruist in het verlengde van de Nachtegaalstraat. Nabij het prachtige Wilhelminapark, waar heel Utrecht komt voor een picknick, om te sporten of te wandelen.

Hooi serveert al die bezoekers, omwonenden, studenten en dagjesmensen traditionele ontbijt- en lunchgerechten en diverse fruit- en groentesappen. Of gewoon een heerlijke kop koffie met stuk (hartige) taart. Aanrader!

Zakelijke lunch, koffie, een uitgebreid ontbijt; Hooi biedt het allemaal. Het publiek wat er komt is er dan ook zeer divers, jong, oud, alleen of met een groepje. Het is al met al een van de meest allround zaken van Utrecht. En het bestemmingsplan biedt óók nog eens de mogelijkheid om de avonden ook open te zijn.
Reken maar dat ze dan vol zitten: die circa 40 zitplaatsen in het restaurant en die 15 op het terras aan de voorzijde van het pand.

Hiep… Hooi!

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 87.500,–
Huurprijs onroerende zaak: € 27.000,– per jaar exclusief BTW
Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Stijn Timmermans.

Kaart