Cafetaria Donkere Gaard is goud waard!

Utrecht - Donkeregaard 3

huurprijs € 40.000,- per jaar

Verhuurd

Of je nu in Utrecht woont, werkt of studeert: iedereen kent het Wed. Het is samen met de Donkere Gaard al eeuwenlang de perfecte horecahoek, waar het tot in de late uurtjes uitstekend borrelen is. Met – traditioneel – een goudgefrituurd snackje erbij van Cafetaria De Baron.

De Donkere Gaard ligt onder de Dom in het centrum van Utrecht. Het is er altijd druk. Druk in positieve zin: dagelijks shoppen, recreëren en passeren er vele voetgangers en fietsers. Van ‘s-morgens vroeg tot ‘s-avonds laat.

De Baron in huidige functie is een cafetaria. Maar door de brede bestemming (Horeca t/m categorie C) behoren andere horecaconcepten ook tot de mogelijkheden. Welk concept precies is natuurlijk aan u; een rondgang langs de overvolle terrassen leert alvast dat de ideeën er voor het oprapen liggen.

Op de eerste, tweede en derde verdieping bevindt zich (onzelfstandige) woonruimte. Het gehele object wordt door de huidige ondernemer gehuurd.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 125.000,–
Huurprijs (per jaar)* € 40.000,–

De weergegeven huurprijs betreft een indicatie. Vraag de makelaar naar meer informatie.

Plattegrondtekeningen zijn niet beschikbaar. De opgegeven metrage betreft een indicatie.

Meer informatie?
Voor meer informatie neemt u contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030-23 45 080, of per mail: ibokma@vdweerd.nl

Kaart