Casco horecapand in het centrum van Utrecht!

Utrecht - Vredenburg 150

huurprijs € 200.000,- per jaar

Midden tussen de winkels, en gelegen bij de in- en uitgang van het net gerenoveerde Hoog Catharijne in Utrecht, is een unieke kans gesitueerd voor een enthousiaste horecaondernemer. ’s Ochtends open voor een lekker ontbijtje met verse jus, tot ’s middags een lunch met overheerlijke broodjes tussen het shoppen door. Het object wordt casco opgeleverd.

Nòg centraler gelegen in Utrecht is haast niet mogelijk, aangezien dit ook gelegen is in het stationsgebied (op één na grootste station van Nederland met gemiddeld 265.000 bezoekers per dag!). Men kan niet om deze plek heen wanneer zij Utrecht bezoeken per openbaar vervoer. Samen met dit, en alle omheen gelegen winkels en horecagelegenheden, maakt de passantenstroom enorm. Ook zijn er diverse parkeergelegenheden binnen een straal van 500 meter.

De cascoruimte bestaat uit circa 250 vierkante meter. Onderverdeeld in het souterrain, de begane grond en tussenverdieping.
Ziet u ook alle mogelijkheden die dit concept en deze plek u te bieden heeft?

Financiële informatie
Huurprijs: € 200.000,– excl. BTW

Enthousiast?
We komen graag met u in contact. Voor meer informatie neem contact op met Bas Vanhijfte op telefoonnummer 030 – 23 45 080, of per mail: bvanhijfte@vdweerd.nl