Chupitos Tilburg te koop

Tilburg - Heuvel 34

huurprijs exclusief btw € 70.000,- per jaar

Zoals de huidige uitbaters van Chupitos het omschrijven is deze bar hét instituut van de shotjes! Een eigentijdse uitgaansgelegenheid waar maar liefst 150 verschillende shotjes worden geschonken. De eerste Chupitos opende zijn deuren in Amsterdam, maar inmiddels is het een gevestigde naam in verschillende grote steden in Nederland.

Op een absolute toplocatie in het centrum van Tilburg vindt u dit bedrijf, ter overname. Gelegen op de begane grond met de mogelijkheid om de eerste en tweede verdieping er bij te betrekken, aan de Heuvel 34. Zo ongeveer de beste plek van het stadscentrum van Tilburg.

Chupitos zelf is gevestigd op de begane grond direct aan de Heuvel. De ruimte is in 2017 compleet verbouwd en beschikt over duurzame vloeren, nette wandafwerking en uiterst moderne bar. De verlichting en geluidsapparatuur zijn van hoge kwaliteit en zorgen elke avond voor een uiterst professionele uitgaansbeleving voor de gasten.

De verdiepingen zijn groots opgezet en bieden plaats aan circa 150 gasten, waarvan circa 80 op de eerste verdieping en 70 op de tweede verdieping. Verder beschikt het pand over een professionele keuken.

In dit het pand is een groot aantal horecaconcepten mogelijk. Denk aan een lunchroom of restaurant. Aanloop is alvast verzekerd, aan u om het tot grote hoogten te brengen.

Financiële informatie
Huurprijs: € 70.000 ,– per jaar exclusief BTW
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Chupito’s en inventaris: € 175.000,– exclusief BTW

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Stijn Timmermans: 030 – 23 45 080, of horeca@vdweerd.nl

Bekijk dit object in 3D
Kaart