De Basis van succes

Enschede - Walstraat 15 -17

Huurprijs € 18.600,- per jaar • Bedrijfsexploitatie n.o.t.k.

De Basis van succes!

Vraag restaurant De Basis naar de definitie van een gezellige avond uit, en ga er dan maar eens even goed voor zitten. Want anders dan de naam doet vermoeden is er niets basaals aan hier. Integendeel zelfs, het is het summum van eenvoud siert de kunst.
De Basis dus. Met bescheidenheid, puurheid en oog voor detail heeft De Basis in Enschede het fundament gelegd voor een aaneenschakeling van culinaire hoogtepunten. Midden in het centrum, aan de Walstraat, aan het oudste, bekendste en gezelligste horecastraatje van de stad.

Thuisbasis
Vanuit het restaurant vliegen sinds maart 2020 de bestellingen de deur uit – en nu de deuren weer open mogen, kun je stellen dat De Basis van alle markten thuis is. Als goede buur én verre vriend voor de (veelal vaste) gasten, en als vliegende start voor een nieuwe ondernemer die in de laarzen van de huidige ondernemers durft te staan.
Laarzen, want Tuinderij De Basis. En laarzen, want het zijn niet de minste schoenen die er te vullen zijn. Lees de recensies online maar. Met gemiddelde overall waarderingen die je zelden ziet. Een bewijs dat alle uitgangspunten van De Basis gewoon goed kloppen.

De formule is ijzersterk. De keuken is compleet en volledig uitgerust om het waar te maken. En de presentatie is helemaal af, in een intieme setting voor zo ongeveer 35 gasten binnen, en buiten op het terras voor nog eens 15 gasten.

Aanschuiven maar?
Goed idee, hier alvast de basisinformatie:

Financiële informatie:
Roerende zaken: n.o.t.k.
Actuele huurprijs: € 18.600,– excl. BTW per jaar

Voor meer informatie, bezichtigingen of vragen neem contact op met de makelaar van dit object Youp Dumont

Makelaar van dit object
Youp Dumont
Telefoonnummer06 27 09 42 52
Kaart