De Staat in terrastop 20 NL

Arnhem - Markt 38

Huurprijs € 52.668,- per jaar • Bedrijfsexploitatie € 250.000,-

Mede vanwege het markante pand, de moderne inrichting, diversiteit in de keuken, de positieve reviews en het heerlijke terras (beste van Arnhem 2018 & 2019, plus een 19e plek landelijk (!)) laten de huidige ondernemers hier al jarenlang een stabiele omzet zien.

Nieuwsgierig naar de huidige Staat(us) van deze overnamekandidaat? Twijfel dan niet en pak de telefoon! Dit prachtige pand op een toplocatie in het centrum van Arnhem, met dat unieke terras, minimaliseert investeringsrisico’s, waarbij het tegelijkertijd uitzicht biedt op een enorm omzetpotentieel.

Top-of-the-bill

Het object is zowel met eigen vervoer (betaald parkeren) als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Voor de medewerkers en bezoekers van grote omliggende bedrijven, zoals het provinciehuis, de rechtbank en het openbaar ministerie, is het terras nog laagdrempeliger: op loopafstand.

Soort verkoop/verhuur: Verkoop bedrijfsexploitatie + verhuur onroerend goed
Soort horeca: Restaurant
Plaats: Arnhem
Bestemmingsplan (mogelijkheden): Onder andere restaurant, lunchroom, eetcafé, ijssalon of een combinatie van meerdere concepten

Oppervlaktes & zitplaatsen
Aantal zitplaatsen restaurant: 70
Aantal zitplaatsen terras: 100-150

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 250.000,–
Huurprijs per jaar: € 52.668,–

*in geval van verhuur onroerend goed (casco) al dan niet i.c.m. verkoop exploitatie of inventaris, zijn de volgende kenmerken van toepassing:

Huurvoorwaarden:
Huurprijs: € 52.668,– per jaar
Huurtermijn: 5+5
Zekerheidsstelling: € 15.125,–

Voor meer informatie, vragen of bezichtigen neem contact op met de makelaar van dit object Cas Meuleman

Makelaar van dit object
Cas Meuleman
Telefoonnummer06 13 65 80 26
Kaart