De wereld aan je voeten in Giethoorn

Giethoorn - Beulakerweg 133 d

Huurprijs € 65.000,- per jaar

De wereld aan je voeten in Giethoorn

Water, grachtjes, pittoreske huizen, karakteristieke bruggetjes, veel groen; Giethoorn ten voeten uit. Wereldberoemd, niet in de laatste plaats door de eervolle vermelding op de wereldeditie van het monopolyspel.

Toeristen komen van heinde en verre naar dit dorp. Het is een bucketlist-favoriet bij uitstek. Ook voor Nederlanders zelf. Een bootje varen door de grachten, prachtige fiets- of wandeltochten maken door het gebied of genieten van de fijne restaurants die je hier vindt.

En over dat laatste gesproken. Het centrum van Giethoorn is autovrij. Daarom zijn de wegen rondom het dorp altijd druk. Een van deze wegen is de Beulakerweg (N334). Hier ligt dit riante stuk (bouw)grond mét een (horeca)ontwikkelingsplan.

Instapklaar voor een slimme ondernemer
Het plan beslaat in zijn totaliteit een perceel van ruim 2.000 m2, waarvan ca. 1.300 m2 beschikbaar is voor horeca doeleinden en ca. 750 m2 voor parkeren. Het te realiseren horecabedrijfsobject wordt streekgebonden gebouwd in ‘Gieterse’ stijl met een industriële touch. Indicatief beslaat het object ca. 175 m2 aan bouwvlak. Op het terrein en rondom het object is ruimte voor 30 parkeerplaatsen en niet onbelangrijk; een ruim en zonnig terras (voor 200 stoelen!) pal aan het beroemde vaarwater. De ontwikkeling bevindt zich nabij de parkeerterreinen, op de toeristische route en met de drukbezochte bushalte om de hoek.

Voor wat betreft de indeling en de voorzieningen van het gehuurde treden we idealiter graag vooruitlopend op de bouw in goed overleg met de potentiële huurder. Start van de bouw zal medio november 2020 aanvangen en de oplevering van het casco staat gepland voor maart 2021.

Financiële informatie
Vraaghuurprijs: € 65.000,– per jaar, excl. BTW
Huurtermijn: 10 + 5 jaar
Verlengingstermijn(en): telkens 5 jaar
Zekerheidsstelling: 3 maanden huur incl. BTW
Opleveringsniveaus: in beginsel casco ‘as is’, doch bespreekbaar

Meer informatie & contact
Voor meer informatie, vragen of bezichtigen neem dan contact op met de makelaar van dit object

Makelaar van dit object
Ingmar Bokma
Telefoonnummer06 21 83 86 37
Kaart