De wereld komt bijeen Bij Hen

Maartensdijk - Koningin Wilhelminaweg 126

Huurprijs € 125.000,- per jaar

Utrecht, Amersfoort, Hilversum allen op 10 minuten afstand, Amsterdam in minder dan halfuurtje – de wereld komt echt bijeen in restaurant Bij Hen. Daarmee is geen woord teveel gezegd, want door de unieke en makkelijk bereikbare locatie trekt Bij Hen een ongelooflijk diverse schare lokale en regionale gasten aan.

Het restaurant ligt aan de verbindende weg tussen Utrecht en Hilversum, in Maartensdijk, en beschikt over een zeer ruim buitenterras. In het restaurant kunnen de gasten terecht voor kopje koffie met gebak, een uitgebreide high tea, lunch of diner.

Bovendien voorziet Bij Hen in verschillende vergader- en feestmogelijkheden (het is een prachtige locatie voor een trouwfeest) en biedt het hierbij aantrekkelijke arrangementen aan. Op het terrein is, haast vanzelfsprekend op deze ruimtelijke plek, daarvoor uiteraard ook een groot parkeerterrein aanwezig.

Sinds 1963 maakt de locatie al furore als horecagelegenheid. De huidige eigenaren hebben de rijke geschiedenis gekoesterd door het pand te moderniseren, en hierbij zoveel mogelijk van de oude kern in takt te houden. Daardoor heeft een restaurant zowel buiten als binnen een sfeervolle en authentieke uitstraling.

Financiële informatie
Bedrijfsexploitatie: 295.000,–
Huurprijs onroerende zaak: 125.000,–

Wenst u meer informatie te ontvangen of wilt u de locatie eens bezichtigen? Neem contact op met de makelaar van dit object

Makelaar van dit object
Stijn Timmermans
Telefoonnummer06 41 11 16 83
Kaart