Degelijk beleggen in Vianen

Vianen - Voorstraat 42

Koopprijs € 300.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Degelijk beleggen in Vianen
In het historische centrum van Vianen, aan de Voorstraat, vindt u dit beleggingsobject. Het pand bestaat uit een horecabedrijfsruimte op de begane grond en een appartement op de eerste verdieping.

Vianen, gemeente Vijfheerenlanden, provincie Utrecht, heeft een inwonertal van ca. 16.000. De stad staat voornamelijk bekend om haar rijke historie, die zich af laat lezen aan de grachten, kerken en het onmiskenbare stadhuis.

De Voorstraat vormt het kloppend hart van Vianen en is rijk aan horeca- en winkelgelegenheden. Waaronder het aangeboden object, wat vrij van gebruik opgeleverd wordt. Het restaurant, op de begane grond, bestaat uit een verkoopruimte van ca. 63 vierkante meter en een productie-/keukenruimte van 49 vierkante meter.

Bovendien is er nog ruimte voor een terras aan de voorzijde van het pand, met plek voor ca. tien gasten.

Op de eerste verdieping bevindt zich een appartement van 63 vierkante meter. En aan de achterzijde van het pand bevindt zich een bijgebouw, die dienst kan doen als opslagruimte.

Het pand is, mede gezien de uitstekende ligging, vanzelfsprekend ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende zaak: € 375.000,– k.k.

Interesse?
We komen graag met u in contact. Voor meer informatie neem contact op met de makelaar van dit object

Makelaar van dit object
Jorran Erftemeijer
Telefoonnummer06 12 77 13 53
Kaart