Do it your way

Zeist - Prinses Marijkelaan 1

huurprijs € 24.216,- per jaar

Restaurant AModoMio – Italiaans voor op mijn eigen manier – wist in korte tijd een flinke schare fans op te bouwen. Klanten die uitzien naar uw komst, nu de eigenaar van dit aan de Prinses Marijkelaan in Zeist gelegen restaurant, het wegens gezondheidsproblemen verkoopt.

Het horecaobject biedt plek aan circa 40 gasten. Daarnaast heeft het de beschikking over een groot terras aan zowel de voorzijde als zijkant van het pand.

Heerlijk op Italiaans zonnige dagen

De eigenheid van het geheel sluit goed aan op de mogelijkheden om het te laten fungeren als echte buurtplek. Waar jong en oud al vroeg op de dag genieten van verse koffie en een heerlijke lunch.

Het achtergelegen winkelcentrum is een plek waar buurtbewoners graag hun boodschappen doen. Daardoor zijn er meer dan genoeg parkeerplaatsen in de nabije omgeving en is ADomoMio zeer goed bereikbaar. Een ideaal trefpunt.

Financiële informatie
Bedrijfsexploitatie: € 45.000,–
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 24.216,– excl. BTW, per jaar,

Direct spijkers met koppen of meer informatie?
Tegen een lage overnamesom vandaag nog een eigen lunchroom, restaurant of ander soort horecazaak op deze locatie in Zeist starten? Neem dan snel contact met ons op! Ook voor meer informatie: bel Jorran Erftemeijer op 030 – 234 50 80, of mail horeca@vdweerd.nl

Kaart