Don’t take our word for it…

huurprijs € 56.000,- per jaar

Verhuurd

….Deze tent is alles wat je verwacht van een op en top geslaagde kruising tussen een koffiezaak, huiskamer en onvervalst eigentijdse hotspot, mídden in het centrum.

All day breakfast, een kop koffie en goed boek erbij, wat wil je nog meer?

Gelegen aan Achter Clarenburg in Utrecht, vind je het café groots opgezet op een hoek. De grote raampartijen bieden genoeg daglicht wat zorgt voor een prettige sfeer. Direct al wanneer je binnenstapt. Alsof je teruggaat in de tijd.
Een perfecte plek om letterlijk en figuurlijk op adem te komen

De donkere houten tafels en stoelen, de prettige verlichting en een rustig muziekje zorgen voor het huiskamergevoel. En wie nog even wil klussen, die neemt de wenteltrap naar de kelder, waar de nodige flexwerkplekken zijn gecreëerd.

Dit horecabedrijf is the place to be. Voor iedereen die het spectaculair verbouwde stationsgebied eens komt
verkennen, of voor wie er dagelijks reist. Voor wie houdt van een gemoedelijke sfeer, of ouderwetse aandacht voor details.

Zowel binnen als buiten, want met een gevelterras waar het in de zomer heerlijk vertoeven is, maakt dit horecabedrijf het verhaal echt helemaal rond.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 125.000,–
Huurprijs gehuurde (horecabedrijfsobject + naastgelegen winkel): € 80.000,– excl. BTW
Huurprijs enkel horecabedrijfsobject: € 56.000,– excl. BTW, per jaar

Uitgelezen kans!

De eigenenaren hebben besloten het bedrijf te verkopen vanwege het succes en de drukte van hun andere horecabedrijf. Aan u om het volgende hoofdstuk op deze locatie te schrijven. Neem contact op met ons kantoor via 030 – 234 50 80, of mail: horeca@vdweerd.nl

Bekijk dit object in 3D