Droomlocatie

Streefkerk - Nieuwe Haven 1

Vraagprijs € 1.475.000,- k.k. • Bedrijfsexplotatie n.o.t.k.
Verkocht

Droomlocatie

Hoogstaand dineren met uitzicht op het water. Drijvend op het water. In historisch uitgevoerde architectuur. Hypermodern strak ingericht. Dineren, logeren, ontbijten; dromen komen uit in de Limonadefabriek in Streefkerk aan de Nieuwe Haven.

Wanneer je aan komt rijden, voel je het direct. Dit is uniek. Een volledig drijvend gebouw op een schitterende plek, middenin de jachthaven. Gebouwd onder unieke architectuur, gebaseerd op de oude steenfabrieken langs de rivier de Lek.

En dat is pas het begin. Wacht maar tot je binnentreedt… Het restaurant is vrijwel helemaal omringd door glas, waardoor een prachtige uitkijk op het water en de haven ontstaat. De inrichting is modern met een warme uitstraling, het is met recht een heerlijke plek voor een speciaal avondje uit.

Maatwerkfabriek

De keuken, het hart van de zaak, is professioneel ingericht op de fabricage van culinaire kunststukjes. De lovende recensies over de keukenprestaties van de Limonadefabriek spreken voor zich.

Naast het restaurant is er bovendien nog een bistro, voor een wat informelere sfeer, die ook uitermate geschikt is voor een private dining-setting. Verder beschikt het pand nog over een kookatelier én in het souterrain een serieuze wijnkelder.

Het is een plaatje! Oh, en dan vergeten we bijna te vermelden dat er zich in het pand óók nog eens zes ruime, chique en comfortabele hotelkamers bevinden.

Financiële informatie:
Recht van erfpacht € 1.250.000,–
Roerende zaken en goodwill € 225.000,–
Totaal € 1.475.000,–

Voor de juiste kandidaat bestaat er de mogelijkheid om de onroerende zaak langdurig (tegen tenminste 5+5 jaar) te huren waarbij de roerende zaken/bedrijfsexploitatie wel dient te worden overgenomen. Het voornoemde onder voorbehoud. Neem voor meer informatie hieromtrent contact op met de makelaar.

Dream come true?
Neem snel contact op de makelaar van dit object

Makelaar van dit object
Jorran Erftemeijer
Telefoonnummer06 12 77 13 53
Kaart