Een zinderende overnamekans

Apeldoorn - Koninginnelaan 37

huurprijs € 35.287,- per jaar

Heet van de naald: in Apeldoorn staat deze sublieme onderneming voor u klaar ter overname. Het zindert, het bruist. Het is een kans uit duizenden. Vandaar ook dat we warm aanbevelen spoedig te reageren. Dit restaurant laat namelijk niemand onberoerd.

Zowel in Apeldoorn als in de wijde omgeving is deze publiekslieveling aan de Koninginnelaan al 14 jaar een waar begrip. Het sfeervolle pand, het moderne interieur en de culinaire hoogstandjes zorgen ervoor dat elke gast er een gastronomische en verrassende avond beleeft!

Lovend

De lovende online recensies, met 4,8 sterren en meer dan 280 reviews (!), alsook het oordeel van professionele jury’s, met in 2019 de negende Bib Gourmand (op rij), ze spreken boekdelen. Het restaurant weet als geen ander haar gasten in de watten te leggen door de geweldige locatie, het lekkere eten en de bijbehorende wijnkaart.

Volop mogelijkheden voor ondernemerschap

Mogelijkheden? Wat heet! Het restaurant is nu enkel geopend voor diner én zes weken per jaar gesloten wegens vakantie. Dat is een groot, volledig naar smaak in te vullen wit canvas voor circa 75 zitplaatsen in het restaurant en circa 20 zitplaatsen op het intieme terras, dat deels op eigen grond is gevestigd.

En over ondernemerschap gesproken, het restaurant is gevestigd in een pand van een voormalig kruidenier. Verder is het van alle markten thuis op loopafstand van de bekende stadsschouwburg Orpheus, paleis ’t Loo en het historische stadscentrum van Apeldoorn.

Perfect bereikbaar met een bushalte om de hoek en parkeerplekken in de directe omgeving.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 195.000,–
Huurprijs: € 35.287,– excl. BTW per jaar

Eenmaal, andermaal…

Aangezien de huidige ondernemers een nieuwe uitdaging aangaan, hebben ze besloten het spreekwoordelijke stokje over te dragen. Een kans om direct, en met vuurvaste handen, aan te grijpen. Door contact op te nemen met Cas Meuleman op telefoonnummer 06-13 65 80 26, of per mail: cmeuleman@vdweerd.nl

Kaart