Eeuwenlang ondernemerssucces op zoek naar vervolg

Lemmer - Schulpen 6

huurprijs € 90.000,- per jaar

In een van de bekendste watersportplaatsen van ons land. In het toeristische Lemmer – de Poort van Friesland – vindt u dit prachtige en riante, monumentale pand: Herberg De Wildeman.

Volgens het jaartal dat op de gevel staat dateert het uit 1773. Destijds diende het gebouw als logement of herberg en in latere tijden als hotel en café-restaurant. En nu is het aan u om een nieuw hoofdstuk te schrijven.

Wegens privéomstandigheden moest de vorige huurder namelijk noodgedwongen de exploitatie staken. Hierdoor staat het pand nu leeg en zal het deels casco worden opgeleverd aan een nieuwe huurder.

Het horecabedrijfsobject beschikt over circa 300 vierkante meter verkoopruimte, verspreid over de begane grond en een zaal op de eerste verdieping. Daarnaast beschikt Herberg de Wildeman over zes gemeubileerde en thans volledig ingerichte appartementen.

Twee gelegen op de eerste verdieping en vier op de tweede verdieping: de nette appartementen zijn geknipt om short-stay te verhuren. De inrichting en inventaris horen bij de overname.

Niet alleen Herberg de Wildeman, ook de plek is subliem. Je kijkt uit op vaarwater waar in de zomer de nodige boten langskomen. En op het voorgelegen parkeerterrein is in de zomer een ruim terras mogelijk voor ca. 60 zitplaatsen.

Hiervoor zijn al voorzieningen getroffen door de gemeente. Langs de gevel is (na aanvraag bij de gemeente) nóg een terras mogelijk

Met relatief kleine aanpassingen maakt de nieuwe huurder het geheel snel weer draaiende. Voor weer vele tientallen nieuwe jaren eigentijdse gastvrijheid.

Financiële informatie:
Vraagprijs roerende zaken: € 25.000,– excl. BTW
Huurprijs horecabedrijfsobject: €90.000,– excl. BTW, per jaar

Meer informatie?
Voor meer informatie neemt u contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 23 45 080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Bekijk dit object in 3D
Kaart