Fraai hotel in de Achterhoek (Lochem)!

Lochem - Marinus Naefflaan 11

Vraagprijs € 995.000,- k.k.
Verkocht

Fraai hotel in de Achterhoek (Lochem)!
Toen Airbnb nog uitgevonden moest worden, stond de B&B van dit object in Lochem al als een huis. Dit charmante Hotel – B&B bedient namelijk meerdere doelgroepen succesvol op hun wenken met spectaculaire ligging, een prachtige omgeving, en alle faciliteiten waar je maar naar op zoek bent.

Het Hotel ligt in de Gelderse stad Lochem, in de Achterhoek. De streek kenmerkt zich door zijn verscheidenheid en rijkdom aan natuur, kastelen en idyllische landgoederen. Het hotel is als villa gebouwd in 1911 en beschikt over 14 comfortabele kamers, die allen voorzien zijn van een eigen badkamer. Alle kamers zijn gelegen op de eerste (9) en tweede verdieping (5) en zijn zowel per lift als per trap toegankelijk.

De achterhoek op z’n chicst
Op de begane grond beschikt het object over twee gezellige huiskamers en over een ruim opgezette ontbijtzaal, die plek biedt aan circa 40 gasten. De ruimtes zijn zeer licht en hebben beiden uitzicht over de prachtige vijver aan voorzijde van het hotel. Momenteel herbergt het hotel geen eigen restaurant, maar werkt het samen met drie nabijgelegen restaurants. Wel is er een professionele keuken aanwezig waardoor de opvolger die de combinatie hotel-restaurant ambieert op deze plek ook prima aan zijn trekken komt. De locatie leent zich daarmee ook erg goed voor besloten (zakelijke) partijen. Alhoewel de huidige eigenaar hier niet tot nauwelijks gebruik van maakt ligt hier voor de toekomstige exploitant het nodige omzetpotentieel.

En check de recensies en ratings op Booking eens! Daar scoort het hotel een 9,1!

Bovendien is het hotel een perfect beginpunt voor diverse fiets- en wandelroutes door de mooie natuur en langs de prachtige kastelen. Net zo goed als dat het ideaal gelegen is voor een uitstapje naar een van de welbekende Hanzesteden Zutphen of Deventer. Door deze gunstige ligging bedient het hotel zowel de zakelijke als de private/toeristische markt. Het hotel is overigens gelegen op loopafstand van het levendige centrum.

Op eigen terrein bevinden zich diverse (/voldoende) parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de straat. Het onroerend goed is de afgelopen jaren zeer goed bijgehouden en de exploitatie kent geen tot nauwelijks overnameverplichtingen.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende + roerende zaken: € 995.000,– k.k.

Interesse?
We komen graag met u in contact. Voor meer informatie neemt u contact op met de makelaar van dit object

Makelaar van dit object
Ingmar Bokma
Telefoonnummer06 21 83 86 37
Kaart