Ga ervoor aan de Voorstraat in Utrecht!

Utrecht - Voorstraat 56

huurprijs € 20.260,- per jaar

Verhuurd

Gezocht: enthousiaste opvolger voor superlocatie in één van de betere horecastraten van Utrecht. De Voorstraat. Een drukke straat waar dagelijks duizenden auto’s, voetgangers en fietsers hun weg weten te vinden: van a naar z én naar uw nieuwe succesformule.

De straat heeft de afgelopen jaren een behoorlijke metamorfose ondergaan door het vestigen van diverse (inmiddels geslaagde) horecaconcepten, als Da Portare Via, SLA, The Village en Gys.

Ook de Plus en de AH zijn in de straat gevestigd in het najaar van 2018 begint de gemeente met de herinrichting van de Voorstraat, waarna dit zeer waarschijnlijk een autovrije winkelstraat zal worden. De trottoirs zullen worden verbreed, waardoor de straat een heel andere allure zal krijgen. Er komt wellicht ook ruimte voor een groter terras. Kortom, meer dan voldoende lokale bedrijvigheid om de aandacht te vestigen op een nieuwe ondernemer!

Het huidige concept is wegens succes op zoek naar een grotere locatie elders in de stad. De exploitatie en ruimte zijn ter overname. De ruimte op de begane grond beslaat 47 m2, heeft een mechanisch ventilatiesysteem dat voldoet aan de horeca-inrichtingseisen en heeft twee gescheiden toiletruimtes.

De keuken biedt de nodige apparatuur voor een gemakkelijke hap. Er is nog geen afzuiginstallatie aanwezig (tbv bakken/frituren), die is in overleg wel mogelijk. In de huidige opstelling zijn er (circa) 30 zitplaatsen binnen en zo’n 15 buiten op het terras (onder de luifel).

De bestemming betreft horeca in de categorie D1 wat inhoudt dat een koffie-, ijssalon-, lunchroom-, crêperie- en/of restaurantconcept er van harte welkom is.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie*: € 65.000,–
Huurprijs horecabedrijfsruimte: € 20.260,– excl. BTW, per jaar

*De handelsnaam, het concept, de website en enkele inventarisstukken behoren expliciet niet tot de overname van de exploitatie.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie neemt u contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 23 45 080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Kaart