Ga voor Van Velsen

Utrecht - Mariaplaats 8

huurprijs exclusief btw € 39.959,- per jaar

Op zoek naar een mooie horecazaak ter overname, als het even kan in Utrecht en dan liefst op zo ongeveer het mooiste plekje? Ga dan met een gerust hart voor Van Velsen. Aan de Mariaplaats, middenin het centrum van Utrecht op nog geen 500 meter loopafstand van Utrecht Centraal.
Toplocatie, topbedrijf, perfect voor een hapje en een drankje overdag en heerlijke verzamelplek ’s avonds.
Door de ligging van het café, tussen station en de Oudegracht, is er sprake van een grote hoeveelheid passanten. Bovendien is het goed te bereiken voor gasten die met de auto willen komen, op nog geen 3 minuten is er een parkeergarage.

Of je nu fietst, loopt of rijdt bij Van Velsen is iedereen van harte welkom. Binnen is er capaciteit voor circa 55 zittende gasten. En op dat fantastische terras aan de voorzijde vind je nog eens 40 zitplaatsen.
En dat is de ondergrens qua capaciteit: is er een aanvraag voor het organiseren van een feestje of bijeenkomst, wordt Café van Velsen omgetoverd tot een kroeg met plaats voor wel 110 staande gasten.
Zowel binnen als buiten is het gewoon een geweldige plek. Voor een avond uit, een feestje, of om tijdens een zomerse dag buiten te genieten van de zon, met wat lekkers van Van Velsen erbij, voor tussen het shoppen door.

Financieel
Vraagprijs bedrijfsexploitatie (goodwill/inventaris): € 150.000,-
Actuele huurprijs: € 3.329,93,- excl. BTW per maand

Interesse?
U gaat ervoor! Neem contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 2345080 of per mail via ibokma@vdweerd.nl

Kaart