Gastvrij, natuurlijk in Drenthe!

vraagprijs € 1.295.000,- k.k.

Gastvrij, natuurlijk in Drenthe!

In Drenthe, dichtbij het Nationaal Park Dwingelderveld, vindt u een leuk familiehotel. De huidige eigenaren hebben in de afgelopen 41 jaar het toenmalige vakantiepension uitgebouwd tot een 4-sterrenhotel met 36 kamers, compleet met Wellnessfaciliteit.

De kamers, van budget- en standaardkamers tot luxe kamers en (bruid)suite, bieden voor ieder wat wils. Bovendien kunnen gasten genieten en ontspannen in de Wellness ruimte van het hotel.

Het gastvrij karakter van het geheel komt verder uitstekend tot recht in het restaurant. Hier werkt de keuken met lekkernijen uit de provincie en diverse mooie producten uit andere culinaire streken. In aanvulling op deze faciliteiten zijn er verschillende (verwarmde) terrassen, een bar, privésauna, fietsenstalling en mag er vrij geparkeerd worden op eigen terrein.

Verkoop of verhuur
Naast de mogelijkheid om het geheel (onroerende + roerende zaken) te kopen is er ook de mogelijkheid om de bedrijfsexploitatie te kopen en de onroerende zaak van de huidige eigenaren te huren.

Perfect gelegen
Tot besluit benadrukken we het voordeel van de ligging, naast de Rijksweg A28. Afgezien van het feit dat het hotel hierdoor zeer gemakkelijk te bereiken is, betekent het ook dat het een perfect verblijf biedt om te genieten van de prachtige natuur in Nationaal Park Dwingelderveld.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie & onroerende zaken: € 1.295.000,–.

Voor koop bedrijfsexploitatie en huur onroerende zaak; vraag de makelaar voor meer informatie.

Interesse of meer informatie?
Voor meer informatie neemt u contact op met Bas Vanhijfte op telefoonnummer 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl