Gemaakt voor succes!

Maarssen - Kaatsbaan 27

Huurprijs € 25.600,- per jaar

Gemaakt voor succes!
In het centrum van Maarssen, tussen de Loosdrechtse plassen en Utrecht, daar ligt hij, helemaal op maat voor uw horeca-ambities: De Makerij. Hier kan iedereen terecht voor een drankje op het terras, een lekkere hap en een feestje tot in de late uurtjes. Wat iedereen graag doet, want ze maken er altijd een feestje van hier.

De onderneming ligt in het oude en karakteristieke prachtige centrum van Maarssen. In het hart van de rust en gemoedelijkheid van een dorp, omringd door de faciliteiten van de grote stad; een supercombinatie!

De bar wordt met name in de avonduren van donderdag tot en met zondag intensief gebruikt. Met veel succes. Recent zijn er bovendien voorzieningen getroffen om de bezoekers ook een lunch, borrelhap of bescheiden maaltijd te serveren.
Deze koers zou een opvolger goed kunnen voortzetten.

Het (eet)café biedt plaats aan ca. 55 couverts en op het terras is er ruimte voor 20 zitplaatsen. En in de avonduren gaan de deuren open voor zo’n 110 feestgangers. De ruime bar (over nagenoeg de gehele lengte) is gespiegeld en voorzien van de nodige faciliteiten.

Compleet met DJ-booth op een verhoging achterin de zaak.
In 2017 zijn de huidige horecaondernemers op deze locatie gestart en hebben het flink verbouwd, waarbij niet is bezuinigd op de uitstraling, bar, luchtbehandeling, inventaris en toiletinrichting. Als gezegd is er bovendien onlangs ook nog een keukenruimte aan toegevoegd.

Op de verdiepingen is een woning gesitueerd die (onder)verhuurd wordt. Wat de ‘netto’ huur van het horecabedrijfsgedeelte positief drukt.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 97.500,–
Huurprijs (horeca)bedrijfsobject: € 40.000,– per jaar excl. BTW
Huurinkomsten woning: € 14.400,– per jaar
‘Netto’ huurprijs: € 25.600,– per jaar

Meer informatie, eens kijken, of direct overstag?
Bent u de smaakmaker waar we naar op zoek zijn? Neem contact op met de makelaar van dit object

Makelaar van dit object
Youp Dumont
Telefoonnummer06 27 09 42 52
Kaart