Gezellig restaurant in centrum Zwolle!

Zwolle - Mandjesstraat 4

huurprijs € 1.500,- per maand

In het centrum van Zwolle voelt iedereen zich direct thuis in dit huiselijke restaurant aan de Mandjesstraat. De huidige eigenaren ondernemen in dit pand sinds 1998, en met succes! In 2012 werd het verkozen tot ‘Het leukste restaurant van Zwolle’. Vanwege het naderende pensioen dragen de ondernemers dit prachtige en goed renderende bedrijf over.

In aanvulling op de restaurantactiviteiten verzorgt het bedrijf ook lunchcatering. Hoofdzakelijk met stad/streek-producten en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Kwaliteit en puur eten voor een betaalbare prijs is waar dit restaurant voor staat.

Naast het restaurant dient het etablissement als Emaillen Museum. De collectie is door de jaren heen verzameld en aangeleverd door de gasten. Deelt u deze interesse niet? Niet getreurd, het betreft niet een verplichting om deze functie over te nemen.

Uitstekend bereikbaar
Het horecabedrijfsobject bevindt zich in een zijstraat van de welbekende Diezerstraat, dit is de belangrijkste winkelstraat van Zwolle, en de aanlooproute van/naar een groot parkeerterrein ‘De Turfmarkt’ en bushalte. Daarnaast is de nieuwe Zara vestiging om de hoek gelegen en is Zwolle een Hudson’s Bay locatie rijker. Dit zorgt voor de nodige passanten.

Door de sfeervolle inrichting en de knusse ruimte heeft het restaurant een toegankelijke en gemoedelijke sfeer. Het restaurant heeft 34 zitplaatsen, daarbij is er een terras met 6 zitplaatsen. Aan de voorzijde van het pand bevinden zich schuiframen wat het terras met het restaurant op een gezellige manier verbindt.

In de directe omgeving zijn er diverse winkels, musea, een bioscoop en theater. Het is daarom de ideale locatie om een gezellige tussenstop te maken. De huidige ondernemers huren het gehele pand en onderverhuren de (zelfstandige) bovenwoning op de eerste verdieping. Bij verkoop van de bedrijfsexploitatie (goodwill/inventaris) is het voor de opvolger – indien gewenst – mogelijk om een huurovereenkomst te sluiten voor de begane grond of het geheel inclusief bovengelegen woning. Genoemde metrage van de woning (60 m2) is indicatief.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 45.000,–

Actuele huurprijs begane grond € 18.000,– per jaar
Actuele huurprijs bovenwoning € 6.000,– per jaar
Huurprijs totaal € 24.000,– per jaar

Huurinkomsten bovenwoning € 6.750,– per jaar
Netto huurprijs € 17.250,– per jaar

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030-234 50 80, of per mail: horeca@vdweerd.nl!

Kaart