Goed belegd in het hart van Blokzijl!

Blokzijl - Kerkstraat 9*

vraagprijs € 559.000,- k.k.

In het pittoreske Blokzijl (Overijssel) vindt u dit beleggingsobject. Het betreft een karakteristiek pand uit 1850 met daarin een uitstekend restaurant en een viertal hotelkamers. Het object, dat vroeger diende als schoolgebouw, is gelegen aan de rand van de historische dorpskern, met zicht op de Grote Kerk.

De huurrelatie tussen verhuurder en huurder is recent – december 2018 – vernieuwd. Namelijk voor een periode van 10 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar, waarbij huurder na de eerste vijf jaar een break-optie geniet.

De huurder draagt verder onderhoud-, vervangings- en herstelplicht voor wat betreft de gebouwgebonden installaties.

Het geheel beslaat drie objecten. In het hoofdgebouw is er het restaurant (78m2), met zaalruimte (52m2) en entresol (40m2). In het bijgebouw zijn de vier hotelkamers (112m2) gehuisvest en de garage voor opslag. Aanvullend is er nog ruimte voor terras.

De huidige exploitant, de huurder, draait het geheel sinds 2009 onder de naam Auberge aan het Hof. Auberge aan het Hof is in de avond geopend en/of ook overdag wanneer er zich een speciale gelegenheid voordoet.

De menukaart is bescheiden met klassieke gerechten.

Het restaurant biedt (in zijn totaliteit) plaats voor 55 gasten en buiten op het beschutte terras is er plaats voor 25 gasten. De ‘salonkamer’, die zich perfect leent voor vergaderingen of private dining, is op haar beurt geschikt voor 20 personen.

Het geheel is/wordt casco verhuurd conform model huurovereenkomst ROZ 7:290 (2012) tegen een huurprijs van € 43.000,– per jaar (excl. BTW).

Financieel:
Vraagprijs onroerende zaken (in verhuurde staat): € 559.000,– k.k.
Actuele huurprijs: € 43.000,– excl. BTW, per jaar

Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning van de eigenaar.

Meer informatie?
Neem contact op met Ingmar Bokma via 030-23 45 080 of per mail: ibokma@vdweerd.nl

Kaart