Goed toeven in Grou!

Grou - Wijde Steeg 8

Vraagprijs € 445.000,- k.k. • Bedrijfsexplotatie € 50.000,-

Goed toeven in Grou!
Op een steenworp afstand van Leeuwarden, dé culturele hoofdstad van Europa 2018, is het goed toeven in het watersportdorp Grou. Helemaal voor wie – op zoek naar een slimme overname – neerstrijkt bij dit restaurant.

Dit in het centrum gelegen restaurant is al lange tijd een begrip in Grou en omstreken, en ook online geniet het warme belangstelling. Je zit er dan ook heerlijk, het hele jaar rond, met een capaciteit van circa 100 zitplaatsen binnen en op het terras ruimte voor 100 gasten.

Het terras is gesitueerd aan de voorzijde van het restaurant en langs de gevel (op het zuiden). Perfect ten opzichte van de zon. Heerlijk voor de vele (watersport)toeristen die hier aanmeren.

Aangenaam tot in de late uurtjes dankzij de heaters, de windschermen en (elektrische) luifels.

Bij feesten en partijen is het restaurant speels op te delen in vier verschillende ruimtes, toegankelijk via diverse toegangsdeuren. Er zijn meerdere gescheiden toiletgroepen (3) en opslagruimte is er ook voldoende. Parkeergelegenheid (gratis) is er verder rondom het restaurant genoeg.

Van alle gemakken voorzien
De ruime keuken is professioneel ingericht/ingedeeld en biedt voldoende capaciteit om een goedgevuld restaurant mee te bedienen.

Wegens privéomstandigheden worden de onroerende en roerende zaken ter overname aangeboden. Inclusief een (zelfstandige) bedrijfswoning (ca 75 m2) met ruime woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en dakterras – boven het restaurant.

Er is geen sprake van over te nemen verplichtingen omtrent personeel of een brouwerij.

Zie de website van de makelaar voor een online (3D) bezichtiging.

Financiële informatie:
Vraagprijs onroerende zaak: € 445.000,– k.k.
Vraagprijs roerende zaken: € 50.000,–
Vraagprijs totaal: € 495.000,– k.k.

Voor de juiste kandidaat bestaat er de mogelijkheid om de onroerende zaak (incl. woning) langdurig (tegen tenminste 5+5 jaar) te huren waarbij de roerende zaken/bedrijfsexploitatie wel dient te worden overgenomen. Het voornoemde onder voorbehoud. Neem voor meer informatie hieromtrent contact op met de makelaar.

Meer informatie?
Voor meer informatie neemt u contact op met de makelaar van dit object

Makelaar van dit object
Ingmar Bokma
Telefoonnummer06 21 83 86 37
Kaart