Groots opgezet aan de Noordhagen in Enschede!

Enschede - Noorderhagen 42

huurprijs € 55.000,- per jaar

In de grootste stad van Overijssel (en naar inwoneraantal de dertiende gemeente van Nederland) vindt u op deze mooie locatie dit schitterende horecabedrijfsobject aan de Noordhagen 42 te Enschede. Op zoek zijn we naar een enthousiaste opvolger/huurder die eveneens de aanwezige inventarisstukken wil overnemen.

Binnen biedt dit groots opgezette restaurant plaats aan circa 180 gasten. Waarvan 80 zitplaatsen op de begane grond en 100 op de eerste verdieping. En het terras aan de voorzijde telt 24 zitplaatsen. Bovendien beschikt het horecaobject over een dakterras dat plek biedt aan nóg eens circa 60 gasten!

Het interieur is prachtig op elkaar afgestemd en kosten noch moeite zijn gespaard. De foto’s spreken voor zich.

De verkopende partij gaat wegens succes het bedrijf elders voortzetten. Wat een unieke kans is voor een enthousiaste opvolger die de aanwezige inventarisstukken, het interieur en het huurdersbelang over wil nemen. Van personele- of brouwerijverplichtingen is geen sprake.

Financiële informatie:
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 55.000,– per jaar, excl. BTW
Vraagprijs roerende zaken: € 150.000,– excl. BTW

Meer informatie over dit leuke restaurant? Neem dan contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 234 50 80, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Kaart