Groots opgezet in Twente!

vraagprijs € 1.125.000,- k.k. • huurprijs € 115.000,- per jaar

Het is een wereld op zich: dit unieke horecabedrijf in die prachtige groene omgeving in het oosten van het land. Met alles erop en aan. Voor jong en oud.

Het veelzijdige bedrijf richt zich zowel op de kinderen als de (oudere) volwassenen. Je geniet er van een kop koffie, lunch, een goede pannenkoek, heerlijke vis- en vleesgerechten of een borrel met vrienden en familie.

Wat onder meer ideaal is aan het restaurant is dat het beschikt over een speeltuin. Hier kunnen de kinderen vrij spelen, terwijl de ouders in alle rust op afstand een oogje in het zeil houden.

Ook is het een ultieme locatie voor het organiseren van feesten, verjaardagen, vrijgezellenfeesten of bedrijfsfeesten. Zo zijn er ruime zalen met eigen voorzieningen: goed uitgeruste bars, muziekinstallaties, luchtbehandeling en aangrenzende terrassen.

Het restaurantgedeelte (incl. aangrenzende zaal) beschikt over circa 130 zitplaatsen. De (onderhouds)conditie van zowel het horecabedrijfspand als de roerende zaken zijn uitstekend. De totale capaciteit bedraagt 200 (zittende) gasten. De huidige ondernemer doet vanwege persoonlijke redenen afstand van deze locatie.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende zaken: € 1.125.000,– k.k.
Vraagprijs roerende zaken: € 525.000,–
Vraagprijs totaal: € 1.650.000,– k.k.

Voor de juiste kandidaat is het bespreekbaar om de onroerende zaken aan te huren voor een periode van (ten minste) 5+5 jaar tegen een (indicatie) huurprijs van € 115.000,– per jaar (excl. BTW). Neem voor de mogelijkheden contact op met de makelaar.

Interesse?
Voor meer informatie neemt u contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 234 50 80, of per mail: horeca@vdweerd.nl