Harmonieus horecabedrijf in Laag-Soeren

Laag-Soeren - Harderwijkerweg 35

vraagprijs € 825.000,- k.k.

Aan de rand van het Nationaal Park de Veluwe Zoom is al meer dan 34 jaar dit prachtige horecabedrijf gevestigd. Dit familiebedrijf beschikt over een sfeervol café, een goed restaurant, vier hotelkamers en een stijlvolle zaal en wordt daarmee gezien als dé huiskamer van Laag-Soeren (en omgeving).

Naast de inwoners van Laag-Soeren en de omringende dorpen die al sinds jaar en dag dit horecabedrijf bezoeken, is het ook een locatie waar het aan toeristen niet ontbreekt. Het Nationaal Park de Veluwezoom begint namelijk letterlijk in de achtertuin. Vanuit het bekende uitkijkpunt de Posbank kijkt men uit over de 5000 hectare die het park rijk is. Dit zorgt ervoor dat er jaarlijks vele toeristen en natuurliefhebbers afreizen naar Laag-Soeren.

Het (eet)café met zonnige serre (135 m2) is dagelijks (m.u.v. dinsdag-woensdag) geopend voor een goede kop koffie, lunch, borrel en/of diner. Naast de ruime bar met 20 barkrukken biedt deze ruimte plaats aan 70 zitplaatsen. Het (eet)café wordt gezien als het hart van het bedrijf. Want vroeger is het allemaal begonnen met alleen het café en vanuit daar is dit mooie horecabedrijf ontstaan. Het restaurantgedeelte (64 m2) grenst aan het café en heeft zo’n 45 zitplaatsen. De zaal met een capaciteit van 150 zittende gasten (en 250 gasten staand) heeft een zelfstandige entree en is ook vanuit het café te bereiken. De zaalruimte (200 m2) is ideaal (en wordt veelal gebruikt) voor feesten, bruiloften en partijen. De keuken (74 m2) is gunstig gesitueerd. Namelijk aangrenzend aan het restaurant en (eet)café. Ook is de zaal vanuit de keuken via een (interne) gang goed te bereiken.

In de zomermaanden kunnen de gasten ook nog eens genieten op het heerlijke terras. Het terras biedt plek aan 100 couverts.

Na een lange fietstocht of wandeling kan men tot rust komen in één van de drie royale hotelkamers. Deze zijn te vinden in het achtergelegen bijgebouw (op de eerste verdieping) net als aanvullend een zelfstandig/short stay appartement (91 m2) op de begane grond bestaande uit een keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer. Aan het appartement zijn enkele aanpassingen gedaan voor een bewoner of gast die wat minder mobiel is.

Boven het eetcafé en restaurant bevindt zich (in het hoofdgebouw) nog een ruime (zelfstandige) woning (147 m2). Deze beschikt over een woonkamer, badkamer, keuken en drie slaapkamers.

Opzoek naar een goede deal?
Reageer dan nu! Want… het bedrijf laat jaar op jaar mooie cijfers zien, er zijn geen afnameverplichtingen en de inventarisstukken zijn volledig in eigendom!

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 150.000,–
Vraagprijs onroerende zaken: € 825.000,– k.k.
Vraagprijs totaal: € 975.000,– k.k.

Interesse gewekt?
Voor meer informatie neemt u contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 234 50 80, of mail: horeca@vdweerd.nl

Kaart