Helemaal niet gek!

Houten - Plein 20

huurprijs € 38.000,- per jaar

Al meer dan 25 jaar een begrip! Gelegen aan het sfeervolle plein in het oude dorpscentrum van Houten, is het genieten geblazen in dit Venetiaans ingerichte restaurant.

Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met vrijdag voor lunch en diner, en op zaterdag voor diner. Op zondag is het restaurant bovendien regelmatig geopend voor grotere gezelschappen.

De gasten kunnen bij dit restaurant goed terecht voor betaalbare culinaire gerechten op niveau. Heerlijk en een ‘Bib Gourmand’-aanduiding waardig!

Daar rijd je met een plezier een eindje voor om. Parkeren op de naastgelegen parkeerplaats is bovendien nooit een probleem. En het is gratis.

Binnen biedt het object plek aan 48 gasten, waarvan het merendeel uitzicht heeft op de in het midden gelegen open keuken. Daarbovenop kan de onderneming nog eens 38 couverts kwijt op het terras. Vele dagen tot in de late uurtjes, dankzij het moderne VN-PLU terrassysteem.

Door de onderhoudscontracten die de huidige eigenaar heeft voor zijn apparatuur, is alle apparatuur nog in zeer goede staat. De overige inventarisstukken zijn zelfs als nieuw: in 2017 is het interieur nog volledig vervangen.

Maar omdat de eigenaar zich meer wil gaan focussen op zijn andere horecabedrijf heeft hij toch besloten dit pareltje te verkopen. Dankzij het goede onderhoud en de recente investeringen kan het restaurant ‘Turn-key’ worden voortgezet. Uiteraard staat het de volgende eigenaren geheel vrij om er een geheel eigen draai aan te geven.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 105.000,–
Huurprijs horecabedrijfsobject € 38.000,– per jaar, excl. BTW

Meer informatie over dit te gekke bedrijf? Neem dan contact op met Bas Vanhijfte of Cas Meuleman via 030 – 234 50 80 of cmeuleman@vdweerd.nl.

Kaart