Het licht springt op rood, het springt op groen…

Almelo - Grotestraat 133

huurprijs € 33.000,- per jaar

…genoeg gegrapt…in Almelo is wel degelijk altijd wat te doen. Helemaal op hét horecaplein van Almelo. En dat is precies waar deze casco horecaruimte zich bevindt, uniek!

In het Oosten van Nederland, in het prachtige Twentse landschap ligt de vermaarde groene stad met maar liefst 73.000 inwoners. En waar het centrum de afgelopen jaren een flinke make-over heeft gehad is het Prinses Catharina-Amaliaplein uitgegroeid tot de absolute hot-spot.

Met, prominent in het midden van het plein, tegenover de bioscoop, deze horecaruimte, mét ruimte voor een terras aan de voorzijde.

Het imposante pand is recent compleet gerenoveerd en verkeert in topstaat. De nieuwe gevel is nu al een eyecatcher op het plein. En, aangezien de oplevering casco geschiedt, heeft u een blank canvas om het geheel eigen te maken.
Goed om te weten: er zijn al diverse aansluitingen en voorbereidingen aanwezig, en de ruimte beschikt over een geheel nieuwe, hoogwaardige toiletgroep.

De ruimte telt 134 vierkante meter, gelegen op de begane grond. Daarnaast een terrasmogelijkheid die plaats biedt voor circa 25 zitplaatsen op het plein. Ook kan de hagelnieuwe pui in zijn geheel open, zodat de ruimte eenvoudig bij het terras betrokken kan worden. Aan de achterkant is de ruimte voor leveranciers, die zo eenvoudig de verse producten kunnen leveren.

Verhuur van de eerste verdieping behoort tevens tot de mogelijkheden. Deze ruimte telt circa 90 vierkante meter en is voor meerdere doeleinden geschikt. Denk hierbij aan kantoor, zaalruimte en bedrijfswoning.

De bestemming leent zich al met al voor een breed scala aan horecaconcepten, klaar voor een nieuwe generatie eigentijds publiek.

Financiële informatie:
Vraaghuurprijs: € 33.000,– per jaar, excl. BTW
Vraaghuurprijs incl. eerste verdieping: € 44.940,– per jaar, excl. BTW

Groen licht?
Ja! Vol gas naar Youp Dumont of Ingmar Bokma: op telefoonnummer 030-2345080, of per mail naar ydumont@vdweerd.nl of ibokma@vdweerd.nl

Kaart