Hier op de Veluwe, zit je goed. Ook als horecaondernemer.

vraagprijs € 1.195.000,- k.k.

Aan de rand van het centrum, is een modern en vrijstaand horecabedrijfspand (oppervlakte meer dan 600 m2) gevestigd. Bijna de helft van de totale oppervlakte is momenteel ingericht als verkoopruimte.

Het huidige concept valt dan ook bij meerdere doelgroepen goed in de smaak. Wat ook blijkt uit de vele positieve online reviews. Het restaurant heeft een moderne inrichting en er is plaats voor circa 200 gasten, en op het terras is er nog eens plaats voor liefst 50 gasten.

Alle ruimte!
In het pand is ook een bedrijfswoning aanwezig. De woning is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer en drie slaapkamers.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende en roerende zaken (/bedrijfsexploitatie): €1.195.000,- k.k.

Voor de juiste kandidaat bestaat er de mogelijkheid om de onroerende zaken te huren waarbij de roerende zaken/bedrijfsexploitatie van het object wel dient te worden overgenomen. Neem voor meer informatie hieromtrent contact op met de makelaar.

Meer informatie & contact
Dat het hier goed toeven is, zowel als gast, als bewoner én als ondernemer, staat wat ons betreft buiten kijf. Interesse en benieuwd welk object dit betreft? Neem dan contact op met Cas Meuleman via cmeuleman@vdweerd.nl of bel naar 030 234 50 80