Hier valt alles op z’n plek, in Zutphen!

Zutphen - Stationsstraat 9

huurprijs € 22.080,- per jaar

Als tafelen een kunst is, dan is het een kunst die Galantijn al meer dan 30 jaar als geen ander verstaat. Niet voor niets kent het restaurant dan ook een enorme schare vaste gasten.

Het is een warm thuis, óók voor wie er voor het eerst dineert, en óók voor de nieuwe ondernemer die het stokje van de huidige eigenaren overneemt.

Dat het gewoon goed voelt, proef je aan de ambachtelijke Frans-Nederlandse keuken, alsook aan het decor van het restaurant. Een huiselijke sfeer, omlijst met diverse wisselende exposities. Waar in de huidige opstelling (ruim opgezet) 40 gasten dagelijks van genieten.

En buiten op het terras is plaats voor nog eens 30 gasten.

De menukaart wordt met veel toewijding samengesteld door de chef. De vier seizoenen van het jaar zijn hierbij telkens de leidraad. Wat goed in de smaak valt. Wat heet: Google de recensies van fijnproevend Zutphen en vele bezoekende toeristen en dagjesmensen.

Zo!
De ligging van het restaurant is bovendien uitstekend; in de binnenstad van Zutphen, op loopafstand van het winkelgebied, letterlijk voor de ingang van NS-station Zutphen. Een van de Hanzesteden, bekend om het historische centrum, de cultuur, unieke winkels, vestingwerken en evenementen.

Op een presenteerblaadje
De huidige eigenaren exploiteren het restaurant al sinds 1986 met veel liefde en plezier maar hebben mede vanwege hun leeftijd besloten om hun horecazaak te verkopen. Het bedrijf is geheel vrij van brouwerij- en of leveranciersverplichtingen. Alle inventarisstukken zijn verder in eigendom en de (verplichte) personeelsovername is beperkt.

Facts:
– Uitstekend gesitueerd
– Vrij van brouwerij- en/of leveranciersverplichtingen
– Goed onderhouden
– Beperkte personeelsovername
– Multifunctioneel object

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 75.000,–
Actuele huurprijs (horeca)bedrijfsobject: €22.080,– per jaar excl. BTW

Interesse?
We komen graag met u in contact. Voor meer informatie neem contact op met Cas Meuleman: 030 – 23 45 080, of per mail: cmeuleman@vdweerd.nl

Kaart