Historisch, eigentijds en klaar voor de toekomst in Tiel

Tiel - Korenbeursplein 3

huurprijs € 31.800,- per jaar

Verhuurd

In een van de oudste steden van Nederland. In een van de meest prachtige panden op het Korenbeursplein in Tiel. Daar staat dit restaurant klaar voor uw toekomstig succes.

Het restaurant is niet te missen, onder meer dankzij een immense gevel van ca. 55 meter breed. Met een diepte van ca. 4 meter is het goed voor ca. 220 m2. Met in de huidige opstelling zowel binnen als buiten op het terras plaats voor 70 couverts.

De huidige ondernemer focust zich op de restaurantfunctie in de avond, met een vaste prijs voor een 3- of 4-gangendiner. Het restaurant trekt met zijn gezellige, moderne ambiance diverse doelgroepen aan, waarbij er conceptueel misschien nog wel ruimte is voor uitbreiding, of een andere invulling.

Voor private dining, vergadering of een andere gelegenheid voorziet het restaurant al in een af te sluiten ruimte.

Hét horecaplein van Tiel

De lokale (horeca)ondernemers hebben samen met de gemeente (en de eigenaar van het plein/de panden) hun krachten gebundeld om het succes van het Korenbeursplein verder uit te bouwen. Wat gaat lukken, geholpen door de vele zonuren, de prima bereikbaarheid en de beschutte ligging. Inmiddels kent het plein een goede naam in Tiel en omgeving!

Bovendien ligt de schouwburg Agnietenhof om de hoek en is het winkelgebied dichtbij.

Al met al zijn alle ingrediënten voor een flitsende overname er ruimschoots: een markant pand, overzichtelijke indeling, riant terras, bruisend plein, mooie stad. En onlangs zijn er nog de nodige investeringen gedaan in het interieur!

Voor een virtuele bezichtiging: zie de website van de makelaar.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 95.000,–
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 31.800,– per jaar, excl. BTW

Interesse gewekt?
Voor meer informatie neemt u contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 234 50 80, of mail: horeca@vdweerd.nl!

Bekijk dit object in 3D
Kaart