Historische overname in een historische tijd

Zutphen - Marspoortstraat 2

Huurprijs € 30.248,- per jaar • Bedrijfsexploitatie € 95.000,-

Historische overname in een historische tijd

Tijd om geschiedenis te schrijven! Met deze overnamemogelijkheid. Bij de ingang van het stadscentrum van Hanzestad Zutphen, aan de Marspoortstraat. Dat is waar dit horecabedrijfsobject, pontificaal op de hoek, klaarstaat voor een nieuwe ronde.

In 1864 was dit het eerste pand dat werd gevestigd aan de IJsselkade, waarna het tot 1875 dienstdeed als herensociëteit. Vervolgens heeft het tot 1900 een horecafunctie gekend, als Café Bellevue.

Nadat het pand meer dan 100 jaar niet als horeca heeft gefungeerd is in 2016, door de huidige eigenaren, de oude horecaglorie van het pand hersteld. Ook culinair gezien, als hommage aan een rijk verleden, namelijk Grieks georiënteerd.

Het restaurant heeft een oppervlakte van circa 150 vierkante meter en biedt binnen plek voor circa 60 gasten. Bovendien beschikt het geheel over een ruim terras met circa 40 zitplaatsen. En, last but not least, geniet het een prachtig uitzicht op de IJssel.

Financiële informatie
Huurprijs per jaar: € 30.284,– excl. BTW
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 95.000,–

Interesse?
U bent in goed gezelschap; al vanaf 1200 komen kooplieden naar de stad die de tand des tijds met verve doorstaat, Zutphen. En was je vroeger wel even onderweg, vandaag volstaat te bellen met de makelaar van dit object Cas Meuleman

Makelaar van dit object
Cas Meuleman
Telefoonnummer06 13 65 80 26
Kaart