Hollandse frieten bij de Hollandsche hoek

Utrecht - Makassarstraat 32

huurprijs € 12.000,- per jaar

Verhuurd

Van een simpel kroketje tot verse ambachtelijke frieten. Bij cafetaria ‘De Hollandsche Hoek’ staat de kwaliteit hoog in het vaandel. Dit wordt beaamd door de vele vaste gasten die keer op keer weer een lekkere snack komen halen of laten bezorgen.

Cafetaria ‘De Hollandsche Hoek’ bevindt zich op de hoek van de Laan van Nieuw Guinea en Makassarstraat in de populaire en opkomende Utrechtse wijk Lombok. Deze wijk wordt door veel mensen gezien als het multiculturele-hart van Utrecht. Met veel studenten, ouderen, yuppen en (jonge) gezinnen ontbreekt het aan (de potentiële gasten) zeker niet.

De horecabedrijfsruimte op de begane grond omvat 61 m2 waarvan 30 m2 verkoopruimte en is in 2014 volledig vernieuwd/verbouwd, het gros van het inventaris is ‘up to date’ en het bedrijf laat goede resultaten zien. Onder de verkoop behoren tevens één (bezorg)fiets en één bezorgscooter. Het op de eerste verdieping gelegen driekamerappartement welke eveneens in 2013 is vernieuwd/verbouwd wordt momenteel onderverhuurd. Dit appartement komt in overleg eventueel ook beschikbaar bij een overname.

Financiële informatie:
Bedrijfsexploitatie: € 82.500,–
Huurprijs horecabedrijfsgedeelte (BG): € 12.000,– per jaar, excl. BTW
Huidige huurprijs woongedeelte (1e verd.): € 9.000,– per jaar
Totale huurprijs: € 21.000,–

Meer informatie?
Voor meer informatie over dit object neem contact op met Cas Meuleman via 030 – 234 50 80 of cmeuleman@vdweerd.nl

Kaart