Home is where the heart is, in Deventer-centrum

Deventer - Brink 22A

huurprijs € 32.400,- per jaar

Op het monumentale en centrale plein in de oude binnenstad, de Brink, vindt u tal van horecabedrijven. Waaronder dit restaurant, dat bijzondere aandacht verdient.

Perfect gesitueerd op een hoek aan de Brink, naast één van de oudste cafés dat Deventer rijk is. Op een locatie die zich met het ruime terras pál voor de fontein ook uitstekend leent voor een lunchconcept of een chique ijssalon.
Dit knusse huiskamerrestaurant beschikt over een capaciteit van circa 30 zitplaatsen. De goed geoutilleerde keuken bevindt zich op de eerste verdieping.

Naast de wenteltrap naar de keuken is een tweede toegangsdeur. Ideaal voor afhaal en bezorging!
Toch meer zitplaatsen benodigd? De eerste verdieping biedt mogelijkheden tot een uitbreiding met circa 30 zitplaatsen.

Warm welkom
Het restaurant beschikt verder over toiletgroepen en opslagruimtes in de eeuwenoude kelderruimtes. En, save the best for last, een schitterend terras (90 m²) met zo’n 60 zitplaatsen. Met middag- en avondzon aan de voorzijde.
Circa 64 m² daarvan is door luxe parasols voorzien van heaters, het is er hierdoor zowel tijdens de warme als koude dagen heerlijk vertoeven.

De buitenzijde is afgelopen najaar volledig geschilderd
Op het plein vinden gedurende het hele jaar verschillende evenementen plaats, waaronder Deventer op Stelten en het Dickensfestijn. Ook is er iedere zaterdag de markt van Deventer.

Tot besluit is dit topobject met alle vervoersmiddelen gemakkelijk te bereiken. Zo vind je op slechts vijf minuten loopafstand parkeergarage de Brink (vh Wilhelminabrug). Het station van Deventer ligt op slechts 600 meter struinafstand.

Financiële informatie
Vraagprijs roerende zaken: € 125.000,–
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 32.400,– per jaar excl. BTW

Meer informatie?
Voor meer informatie neem contact op met Cas Meuleman op telefoonnummer 030-23 45 080, of per mail: cmeuleman@vdweerd.nl

Kaart