Home is where the (he)art is

Apeldoorn - Van Kinsbergenstraat 17

Vraagprijs € 845.000,- k.k. • Bedrijfsexploitatie € 80.000,-

Muziek, dans, (huwelijks)feest, een personeelsborrel, schrijfcursus of een reünie; bij Artcafé SamSam komt de hele wereld samen. In intieme sfeer, op een toplocatie aan de Van Kinsbergenstraat, met een buiten om op slag verliefd op te worden.

Dit is, met dank ook aan de vele vaste gasten, nou echt zo’n bedrijf met hart en ziel. Gelegen in wat de afgelopen jaren het Proefstraatje van Apeldoorn is gaan heten, weet het zich omringd door diverse restaurants, wat zorgt voor een gezonde passantenstroom en volop couleur locale.

Dé perfecte plek voor een horecaonderneming

Nu is een café op deze plek met ruimte voor zo ongeveer 150 zitplaatsen (of 250 zonder tafels) al reden genoeg om de handen opeen te krijgen; de tuin maakt het geheel onweerstaanbaar. Het terras met ongeveer 80 zitplaatsen is gelegen in een stadstuin, met prachtige bloemen en druivenstruiken.

Op zomerdagen is dit de plek om er even helemaal tussenuit te gaan (zonder dat je in de gaten hebt dat je in hartje centrum zit!).
Ook aan de voorzijde van het pand, grenzend aan het Proefstraatje, is er nog plek. Voor ongeveer 18 extra gasten. Het is al met al een zeer multifunctioneel object, mét genoeg ruimte om uw creativiteit op los te laten, want de huidige eigenaren willen het stokje graag overdragen.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende zaken + bedrijfsexploitatie: € 925.000,– k.k.

Uitgelezen kans
De bedrijfswoning boven het object, die 2 jaar geleden volledig gerenoveerd en geïsoleerd is, staat alvast voor u klaar. Direct aan de slag? Neem dan contact op met Cas Meuleman

Makelaar van dit object
Cas Meuleman
Telefoonnummer06 13 65 80 26
Kaart