Horecabedrijfsobject Ekris Terrein A12

Veenendaal - Rondweg-west 250

huurprijs per vierkante meter per jaar

Op deze fantastische locatie naast de A12, afslag 23 is een nieuw horecaobject ontwikkeld. De perfecte locatie waar zowel de automobilist als de inwoners uit de grote regio om Veenendaal kunnen genieten van de beste gerechten voor een mooie prijs.

Het horecaconcentratiegebied op deze locatie is bovenregionaal. In de directe omgeving bevinden zich diverse horecaondernemingen zoals de KFC, Burger King, McDonald’s, Veense Poort en een Van der Valk hotel. Op de begane grond bevindt zich momenteel al een vestiging van De Beren.

Het horecabedrijfsobject bestaat uit de begane grond en twee verdiepingen. De begane grond beslaat circa 930 m² (waarvan circa 450m2 beschikbaar), de eerste verdieping 1014 m².

Een horecaconcept kan hier haar concept feilloos uitrollen en de locatie tot een absoluut succes doen laten uitgroeien. Na uitbreiding van het terrein zal deze locatie fungeren als dé foodspot voor de omgeving.

Het geheel leent zich niet alleen uitstekend voor horeca maar ook voor Leisure (in combinatie met horeca). Dit niet alleen vanwege de goede ligging maar ook vanwege het feit dat er ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig zijn.

Financiële informatie
Huurprijs begane grond: € 140,- per m2 per jaar. (incl. terras)
Huurprijs eerste verdieping: € 110,- per m2 per jaar.

Interesse?
Voor meer informatie neemt u contact op met Bas Vanhijfte of Cas Meuleman op telefoonnummer 030-2345080, of per mail naar cmeuleman@vdweerd.nl

Kaart