Horecabedrijfsruimte in winkelcentrum Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - Binnenban 7

huurprijs € 200.000,- per jaar

Voor een horecabedrijfsruimte in winkelcentrum Hoogvliet te Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste horecaexploitant. Het winkelcentrum huisvest veel bekende winkelketens zoals Hema, Albert Heijn, Aktiesport, Hunkemöller en nog veel meer, met haar locatie aan de rand van Rotterdam is het een druk bezocht winkelgebied.

Wij bieden de ruimte casco aan, hierdoor zijn er diverse mogelijkheden bespreekbaar en kan elke ondernemer zijn of haar bedrijf naar hart en lust invulling geven. Er ligt een grote kans voor een horecaondernemer om de horeca binnen het centrum naar een hoger niveau te tillen.

Winkelcentrum Hoogvliet is gelegen in het gelijknamige stadsdeel, aan de rand van Rotterdam. Het stadsdeel is goed bereikbaar door middel van de verschillende autowegen en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereiken. Rondom het winkelcentrum is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Financiële informatie:
Huurprijs onroerende zaak: € 200.000,– excl. BTW, per jaar

Interesse gewekt?
Voor meer informatie neemt u contact op met Stijn Timmermans op telefoonnummer via 030-2345080, of per mail: stimmermans@vdweerd.nl

Kaart